Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

On Clinic Advanced Medical Institute

On Clinic Advanced Medical Institute

Prezentare On Clinic Advanced Medical Institute

Vezi toata descrierea

On Clinic Advanced Medical Institute

Reuneste Clinica Proctoline (tratarea hemoroizilor si fisurilor anale), Clinica ON (tratarea disfunctiilor sexuale masculine), Varicoline (tratarea varicelor, ulcerelor varicoase, ranilor deschise), Psoremiss sau clinica de Dermatologie (tratamente psoriazis si consultatii afectiuni dermatologice) si este o retea internationala de clinici cu peste 100 de filiale in numeroase tari din intreaga lume

On Clinic a fost infiintata in 1987 incepandu-si activitatea in Australia si Israel dupa care s-a extins si in Europa, Asia, ajungand in America de Sud.

On Clinic si-a dobandit o reputatie excelenta fiind considerata acum cea mai mare retea de clinici private din lume, cu peste 1,700,000 de pacienti. Compania se bucura de o experienta internationala ca lider in numeroase domenii medicale unice.

In Romania am inceput in urma cu 15 ani si am ajuns astazi sa numaram 14 filiale in cele mai importante orase din tara unde tratam afectiuni precum: hemoroizi, fisuri anale, fistula perianala, impotenta, ejaculare, ejaculare precoce, disfunctii sexuale, varice, ulcere varicoase, rani diabetice, psoriazis, acnee, consultatii dermatologice.

Clinica Proctoline - trateaza hemoroizi, fisuri anale, condiloame perianale etc. Acestea sunt condiţii patologice benigne. Din acest motiv eficacitatea tratamentului trebuie să fie maximă şi preţul suferinţei cat mai mic.

Clinica On trateaza disfunctiile sexuale - se refera la dificultatea experimentata a unui individ sau cuplu, in orice stadiu de activitate sexuala normala. Aici intra atat dorinta cat si orgasmul.

Clinica Varicoline trateaza varicele dureroase si venele inestetice. Acestea sunt probleme medicale foarte des intalnite si foarte importante.

Clinica Varicoline Rani - tratamente rani diabetice, ulcere varicoase, rani deschise de ani de zile.Aceasta clinica este prima clinica de profil din Romania si este specializata in tratarea unor probleme medicale deosebit de grave.

Clinica Psoremiss - este centrul medical dermatologic specializat in tratamentul pentru psoriazis, fara corticoizi. De asemenea la Clinica Psoremiss veti gasi remedii pentru acnee si alte probleme dermatologice.

On Clinic Advanced Medical Institute este in Romania de 15 ani, ajungand in prezent in toate orasele mari ale tarii, cu toate clinicile si specializarile noastre medicale.

- OnClinic Bucuresti
- OnClinic Constanta
- OnClinic Brasov
- OnClinic Craiova
- OnClinic Timisoara
- OnClinic Iasi
- OnClinic Oradea
- OnClinic Sibiu
- OnClinic Tulcea
- OnClinic Vaslui
- OnClinic Baia Mare
- OnClinic Targu Mures
- OnClinic Piatra Neamt
- OnClinic Rm. Valcea
- OnClinic Chisinau

On Clinic Advanced Medical Institute

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: B–dul Dimitrie Cantemir nr.1 blocul B2, Sc. 3, Et. 2, Sector 4

Tel: 0213017686

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!