Clinica medicala

HC Kinetic Med

HC Kinetic Med
Iti redam libertatea de miscare si bucuria de viata
5
din 1 voturi

Prezentare HC Kinetic Med

Vezi toata descrierea

HC Kinetic este o clinică medicală, care oferă suport în prevenire și tratament, printr-o echipă de specialiști dedicați din domeniile: Osteopatie, Kinetoterapie, Fizioterapie, Yumeiho, Reumatologie, Medicina sportiva, Terapie manuala instrumentalizată Richelli. Clinica este dotatata cu cele mai noi aparaturi de fizioterapie: TECAR, Electroterapie, Laser terapie, Ultrasunet, Aparat drenaj limfati mecanic/presoterapie, Pat masaj de elongati cu pietre jad, Magnetoterapie, Sistem superinductiv, Shockwave, Parafina, Masaj subacval, Bai galvanice.

HC Kinetic isi desfasoara activitatea in urmatoarele locatii:

CLUJ-NAPOCA

- Centrul de recuperare HC Kinetic Str. Mihai Eminescu nr.7

- Centrul de recuperare HC Kinetic Str. Aurel Vlaicu nr.184

COJOCNA

- Centrul de recuperare HC Kinetic Str. Republicii nr.126

 

HC Kinetic reuneşte o echipă de specialişti în domeniul sănătăţii, care să trateze comunitatea locală după standarde moderne. Dorim ca fiecare pacient să se simtă apreciat şi înţeles, iar aşteptările să fie gestionate corespunzător

Examinarea interesează toate semnele şi simptomele şi constituie premisa unui diagnostic clar, cu o explicaţie cât mai completă a ceea ce generează problemele dumneavoastră de sănătate.

Din momentul în care v-aţi făcut programarea, până la sfârşitul tratamentului oferim suport pacienţilor şi vă punem la dispoziţie toate informaţiile necesare, angrenându-vă în procesul recuperator

Protocoalele noastre clinice sunt actualizate în mod constant şi încercăm în permanenţă să ne optimizăm activitatea pentru a menţine şi a îmbunătăţi standardele de tratament şi ingrijire a pacientului. Planul de tratament va fi discutat și conceput în mod special pentru dumneavoastră. Se va înregistra istoricul medical pentru a se analiza toate aspectele ce definesc condiţia de sănătate.

HC Kinetic Med

CLUJ

Adresa: Str.Mihai Eminescu nr.7, Str.Aurel Vlaicu 184 bl.3

Tel: 0371232114

E-mail:

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
9:00-14:00
M
8:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.