Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Dental Care

Dental Care
Clinica Dental Care, clinica zâmbetului tău

Prezentare Dental Care

Vezi toata descrierea

Dental Care este o clinică stomatologică privată, localizată în Piata Victoriei București, ce se axează pe sănătatea dentară și pe zâmbete senzaționale!

Am depus toate eforturile pentru a facilita pacienților accesul la servicii medicale de top, într-un cadru modern și alături de medici specialiști empatici și profesioniști, cu pregătire vastă în domeniu si specializari multiple, gata sa rapundă orcarei provocări de specialitate.

 

Așadar, la Clinica Dental Care vei găsi nu doar soluții remarcabil de eficiente pentru afecțiuni stomatologice, dar vei descoperi și un colectiv care excelează în umanitate și seriozitate, pe lângă calitățile profesionale.

 

Echipa noastră vă  așteptă  într-un mediu relaxant și primitor, pentru a resimți vizita la stomatolog ca pe o rutină plăcută, nu ca pe un motiv de stres.

 

La Clinica Dental Care vei descoperi cabinete dotate cu aparatură ultra modernă, un ambient placut si primitor si o echipă gata  sa ofere fiecarui pacient o experientă cat mai  placută .

 Pentru compania ta poti opra pentru unul dintre cele 3 pachete:

 

 Silver – reduceri pentru angajatii tăi si familia acestora

 

 Gold - abonamnet lunar, ce le ofera angajatiilor companiei beneficii incluse , gratuităti si discounturi suplimentare

 

 Platinum – abonament lunar cu pahet de beneficii pentru top management, incluzand reduceri substantiale la tratamente de estetica dentara si faciala

Dental Care

BUCURESTI

Adresa: Șoseaua Nicolae Titulescu 3

Tel: 0731348440

E-mail:

Web: www.clinicadentalcare.ro

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-20:00
S
Inchis
M
9:00-20:00
D
Inchis
J
9:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!