Clinica medicala

CLINICA RENIA

CLINICA RENIA
Fericirea nu are o rețetă universală dar există o rețetă perfectă pentru tine. Noi suntem aici pentru a te ajuta să o găsești!
5
din 0 voturi
Fa-ti o programare

Prezentare CLINICA RENIA

Vezi toata descrierea

Clinica RENIA oferă acces la psihoterapeuți care au câștigat încrederea clienților prin pregătire temeinică și mulți ani de experiență. Am creat o echipă variată, astfel încât să putem oferi servicii individuale de psihoterapie destinate adulților și copiilor, cât și terapii pentru familiicupluri și grupuri. 

Dacă treci prin momente dificile de viață și nu știi cum să procedezi, nu lăsa lucrurile la voia întâmplării. Preia controlul vieții tale cu ajutorul experților RENIA. Alege un specialist din echipa noastră și pornește spre destinația ta de succes.

Fericirea nu are o rețetă universală, dar există o rețetă perfectă pentru tine. Noi suntem aici pentru a te ajuta să o găsești!

Lavinia Stoian

Cum apare teama de abandon?
Copilul este in totalitate dependent de parintii sai sau de persoana de atasament pentru a i se indeplini nevoile materiale, hrana, adapost, imbracaminte adecvata, dar si emotionale, pentru a se dezvolta sanatos. Atunci cand aceste nevoi sunt neglijat... Citeste mai departe

CLINICA RENIA

BUCURESTI

Adresa: Str. Dr. Nicolae Turnescu, nr. 11, București, sector 5

Tel: 0748662662

E-mail:

Web: https://clinicarenia.ro/

L
9:00-21:00
V
9:00-21:00
M
9:00-21:00
S
10:00-15:00
M
9:00-21:00
D
Inchis
J
9:00-21:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.
Fa-ti o programare