Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Centrul Medical SPHERA (parte a grupului IDS Laboratories)

Centrul Medical SPHERA (parte a grupului IDS Laboratories)
Trebuie sa fii sanatos!

Prezentare Centrul Medical SPHERA (parte a grupului IDS Laboratories)

Vezi toata descrierea

Centrul Medical SPHERA, parte a Grupului IDS

Centrul Medical SPHERA este marca inregistrata a grupului IDS, un furnizor consacrat de servicii medicale.  Din grupul IDS fac parte si companiile IDS Laboratories, Medical Expert Clinic si IDS Laborator avand locatii in Brasov, Buzau, Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Constanta, Sibiu si Tg. Mures.

Centrul Medical SPHERA

Infiintat in anul 2009, Centrul Medical SPHERA cunoaste o dezvoltare continua, oferind in prezent o gama variata de consultatii si investigatii medicale.  In prezent, numele centrului este sinonim cu grija si respectul pentru sanatatea pacientilor, daruire si profesionalism.

Obiectivul nostru principal este de imbunatati calitatea vietii fiecarui pacient care apeleaza la serviciile oferite de noi!

Si pentru ca stim ca fiecare pacient isi doreste sa fie tratat de cei mai buni medici si cu cea mai performanta aparatura, avem o preocupare constanta in ceea ce priveste tehnologia si nivelul de pregatire al personalului angajat.

Pe langa echipamente medicale moderne si corpul medical de inalt profesionalism, Centrul Medical SPHERA va pune la dispozitie si un sistem complet informatizat al programarilor, fiselor medicale si rezultatelor investigatiilor paraclinice, asigurand astfel arhivarea indelungata si confidentialitate totala, precum si posibilitatea de trimitere a rapoartelor medicale prin posta electronica.

Echipa de medici cu inalta competenta, precum si complexitatea serviciilor medicale oferite fac din Centrul Medical SPHERA un centru de referinta in Bucuresti.

 

CM SPHERA Marasesti

B-dul Marasesti nr. 90, Sector 4, Bucuresti

Programarile pot fi facute telefonic la Call Center 031 433 5069 sau utilizand formularul de programare online de aici.  

---------------------------------------------------------

CM SPHERA Dorobanti

Calea Dorobantilor nr. 58, Bucuresti

Programarile pot fi facute telefonic la Call Center 031 433 5069 sau utilizand formularul de programare online de aici.  

www.cmsphera.ro

Centrul Medical SPHERA ofera urmatoarele specialitati medicale:

 • Analize medicale
 • Chirurgie Generala
 • Dermatovenerologie
 • Dermato-cosmetica
 • Diabet, Nutriție si Boli Metabolice
 • Endocrinologie
 • Gastroenterologie
 • Geriatrie și Gerontologie
 • Medicină de familie
 • Medicină Internă
 • Medicina Muncii
 • Neurochirurgie
 • Neurologie
 • Obstetrică - Ginecologie
 • Oftalmologie
 • ORL

 

Lantul de laboratoare IDS – IDS Laboratories

IDS Laboratories este o institutie medicala de renume, cu o vasta experienta in domeniu ce s-a evidentiat rapid ca fiind unul dintre cele mai importante lanturi de laboratoare de analize medicale din Romania.

IDS Laboratories si-a lansat activitatea in anul 2000, prin deschiderea primului laborator de analize medicale in Bucuresti.  In prezent, putem afirma cu mandrie ca am reusit sa intemeiem o traditie bazata pe incredere, corectitudine, profesionalism in parteneriatele cu companiile iar in ceea ce priveste raspandirea se poate vorbi despre o acoperire teritoriala la nivel de 7 judete.

In Laboratoarele IDS sunt efectuate teste de biochimie generala din sange si urina, teste din materii fecale, markeri non-invazivi pentru afectiuni hepatice, teste de hematologie, markeri virali, markeri ososi, markeri tumorali, markeri anemie, terapia cu agenti biologici, markeri cardiaci, markeri endocrini, markeri boli autoimune, markeri pentru afectiuni reumatismale si vasculite, autoanticorpi in afectiuni endocrine, markeri  pentru sindromul antifosfolipidic, markeri pentru afectiuni hepatice si gastrointestinal, serologie boli infectioase, teste de alergologie, teste de toxicologie, citologie, teste de microbiologie, teste de biologie moleculara.

www.ids-laboratories.ro

Centrul Medical SPHERA (parte a grupului IDS Laboratories)

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Bulevardul Marasesti, nr. 90, Sector 4 si Calea Dorobanti nr. 58, Sector 1

Tel: 0314335069

E-mail:

L
7:00-21:00
V
7:00-21:00
M
7:00-21:00
S
Inchis
M
7:00-21:00
D
Inchis
J
7:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!