Clinica medicala

Centrul Medical Profilaxia

Centrul Medical Profilaxia
Medicina preventiva mereu aproape de tine
5
din 2 voturi
Fa-ti o programare

Prezentare Centrul Medical Profilaxia

Vezi toata descrierea

Activitatea Centrului Profilaxia este orientată  spre preventie, avand ca scop evitarea imbolnavirilor, identificarea riscurilor care pot afecta sanatatea şi evidentierea de noi soluţii de profilaxie si control.
Centrul este o unitate medicală privată, cu dezvoltare continuă, avand în structura sa 2 departamente:

1. Departamentul de medicină preventivă care ofera servicii de medicina muncii (dosare angajare, evaluare boli profesionale, control medical periodic), epidemiologie, vaccinari internaţionale şi activităţi de cercetare – parteneriat in proiecte internationale.

2. Departamentul de de asistenta medicala, cu următoarele specialităţi: medicina generala, dermatologie, neurologie, alergologie, imunoterapie, ORL, psihiatrie,psihologie, ecografie (cord, abdomen, tiroida, sân, sistem osos si muscular),pediatrie, pneumologie, medicină internă, cardiologie, endocrinologie, boli infectioase, chirurgie vasculara, doppler vascular; în cadrul acestuia se efectueză analize de laborator, investigatii paraclinice - ECG, EEG, audiometrie, spirometrie, viziotest si ecografie - cardiaca, abdominala, generala, de tiroida si parti moi, mamara, doppler vascular.

Personalul are un grad crescut de competenta si este implicat in activitati de perfectionare continua prin participare la manifestari stiintifice nationale si internationale.

Telefon: 0727165206 / 0256490121

Daca aveti probleme cu acneea, cicatrici post acnee sau pete pigmentare, riduri, acumeste sezonul potrivit pentru rezolvarea lor cu LASER, cea mai modernă și fără complicații metodă de tratament!... Citeste mai departe

Centrul Medical Profilaxia

TIMIS

Timisoara

Adresa: Str. Drubeta nr.97

Tel: 0727165206

E-mail:

L
8:00-18:30
V
8:00-18:00
M
8:00-18:30
S
10:00-13:00
M
8:00-18:30
D
Inchis
J
8:00-18:30
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.
Fa-ti o programare