Solutia ta naturala si intensa pentru candidoza!

Actualizat: 23 Iulie 2021
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Candidoza este o infectie fungica cauzata de un tip de ciuperca numita Candida. Unele specii de Candida pot provoca infectii in randul oamenilor, cea mai frecventa fiind Candida albicans. Candida albicans este cea mai raspandita cauza a infectiilor fungice la oameni. Aceasta face parte din microflora noastra naturala, si poate fi intalnita in tractul gastro-intestinal, gura si vagin.

Daca apare un dezechilibru al PH-ului in organism, aceasta creste incontrolabil si poate provoca iritatie, inflamatie sau mancarime.

Orice activitate poate provoca modificari ale florei vaginale normale, inclusiv dusurile, pot contribui la o infectie cu candida. De asemenea, chiar si o dieta slaba si lipsa somnului pot creste riscul de a dezvolta aceasta infectie fungica.

Tipuri de candidoze

Candidoza orala. Dei este parte a microflorei gurii, Candida albicans poate provoca infectii daca se inmulteste in exces in cavitatea bucala si astfel se poate raspandi si la nivelul amigdalelor si in spatele gatului. Infectiile severe se pot raspandi pe esofag.

Candidoza urogenitala. Speciile de candida sunt cea mai frecventa cauza a infectiilor fungice ale tractului urinar. De cele mai multe ori, acest tip de candida nu se manisfesta prin simptome, insa, daca simptomele sunt prezente acestea pot include: senzatie permanenta de urinare, dureri sau senzatie de arsura la urinare, dureri abdominale sau pelvine.

Candidoza vaginala. Acest tip de candidoza afecteaza pana la 3 din 4 femei, iar majoritatea experimenteaza cel putin doua episoade. Simptomatologia se poate transpune prin: senzatie de arsura in timpul actului sexual sau in timpul urinarii, senzatie de mancarime sau durere in jurul vaginului sau intern, roseata, iritatie sau inflamatie in jurul vaginului sau scurgeri vaginale anormale (modificarea culorii si mirosului secretiei vaginale).

Candidoza cutanata. Candida poate infecta pielea si membranele mucoaselor. Zonele calde, umede sau transpirate ofera medii propice pentru ca aceasta ciuperca sa se dezvolte. Astfel de zone includ axile, zona inghinala, pielea dintre degete si degetele de la picioare, colturile gurii si zona de sub sani. Cel mai frecvent simptom al unei infectii cutanate cu Candida este sub forma unei erupii rosii in zona afectata.

Cele mai frecvente simptome al unei infectii cu Candida
• Oboseala cronica
• Tulburari de dispozitie
• Afte orale
• Infectii ale sinusurilor
• Disconfort intestinal
• Ceata mentala
• Infectii vaginale si urinare recurente

De obicei, perioada de timp in care infectia cu candida este lasata netratata are un impact direct asupra gravitatii simptomelor.

Desi nu exista o modalitate garantata de a preveni o infectie cu Candida, anumite actiuni pot reduce riscul de a dezvolta o infectie vaginala fungica.

Extracte naturale premium pentru combaterea candidei

Extractul din ulei de cocotier- datorita proprietatiilor sale antimicrobiene si antifungice ale substanei ajuta la distrugerea infectiei.
Extractul de Grapefruit- proprietatile sale antifungice ajuta la combaterea infestarilor cu candida prin uciderea celulelor care au fost preluate in organism.
Extractul de Cimbru-de-cultura- contine substante chimice care lupta impotriva infectiilor fungice si a iritatiilor minore.
Extractul de Salvie- datorita proprietatilor antimicrobiene impiedica cresterea si raspandirea coloniilor de ciuperci.
Extractul de Gurmar- are proprietati antiinflamatorii care ajuta la combaterea inflamatiei cauzate de candida.
Extractul de Amla- continut bogat de Vitamina C, care are un rol puternic antioxidant pentru organism.
Extractul de Maslin- sursa puternica de antioxidanti care sustin sistemul imunitar.
Extractul de Cicoare- sursa excelenta de polifenoli vegetali, care sunt compusi naturali care ajuta la combaterea inflamatiei.

Candida Free – solutia ta naturala si intensa pentru candidoza

Candida Free este un complex unic cu 16 extracte premium dedicate pentru curatarea organismul de candida. Prin proprietatile antifungice si antibacteriene, extractele din Candida Free redau confortul si sanatatea tractului urogenital.
Cu Candida Free tintesti cauza din interior.

Cum actioneaza Candida Free:
• Antifungic - curata natural organismul de candida si opreste raspandirea acesteia
• Antioxidant - protejeaza organismul de factorii care pot promova candidoza
• Imunostimulator - intareste sistemul imunitar
• Capsula gastro-rezistenta - asigura rezultate garantate si rapide

Opiniile exprimate in acest material apartin partenerului nostru. Aceste opinii pot sa nu reprezinte pozitia SfatulMedicului.ro si nici sugestie de achizitie. Va sfatuim ca pentru orice problema medicala, sa consultati intotdeauna un medic, inainte de a incepe sau a schimba un plan de tratament.


Citeste si despre:

Despre sanatatea pielii si dermatomicoze Glosodinia - senzatia de arsura a cavitatii bucale Informatii esentiale despre sindromul Sjogren Probleme ale cavitatii bucale Candidoza orala si aftele Berberina, un ajutor natural pentru echilibru metabolic si sanatate 10 metode practice pentru prevenirea candidozelor vaginale Candidoza orala sau stomatita candidozica Candidoza bucala - cauze, simptome si tratament Candidoza vaginala Cum se trateaza corect candidoza