Nutriensa – gama de suplimente alimentare a companiei Antibiotice

Actualizat: 15 Iunie 2020
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

“Sanatatea necesita cunoasterea constitutiei omului si puterea diferitelor alimente, atat naturale cat si cele facute de om” afirma Hipocrate

Un regim alimentar adecvat si variat ar putea oferi, in conditii normale, toti nutrientii necesari dezvoltarii optime si asigurarii unei vieti sanatoase insa, din cauza schimbarilor produse in ultimele decenii in stilul de viata, multi consumatori aleg sa-si completeze dieta prin suplimente alimentare.

Numeroase studii au demonstrat ca poluarea din ce in ce mai intensa a mediului ambiant (aer, apa, alimente) si stresurile cotidiene ale vietii moderne, duc deseori la stari sub-optimale ale sanatatii care trebuie contracarate. Astfel, cresterea rezistentei generale a organismului si meninerea functiilor fiziologice proprii ale acestuia au devenit prioritai absolute.

Traind intr-o societate cu un ritm al vietii extrem de alert, cu o suprasolicitare fizica si intelectuala majora, in care alimentatia, din diverse motive, devine restrictiva, se observa o crestere a interesului populatiei pentru consumul de suplimente alimentare.

Factorii care stau la baza acestei cereri sunt:
• Interesul crescut al populatiei pentru mentinerea starii de sanatate si cresterii calitatii vietii
• Imbatranirea populatiei si nevoia de a fi activ mai multi ani
• Diversitatea de produse disponibile
• Dezvoltarea de produse noi si eficienta sporita a acestora
• Accesul la informatii de specialitate

Nutriensa, este gama de suplimente alimentare a companiei Antibiotice, dezvoltata in acest context, al interesului din ce in ce mai mare al populatiei pentru ingrijire personala.

Nutriensa cuprinde produse pe baza de vitamine, minerale si diverse extracte standardizate care sustin functiile fiziologice ale organismului. Gama de suplimente alimentare Nutriensa deriva in primul rand din nevoia consumatorului de a ramane activ, si a face fata vietii moderne suprasolicitante.

Nutriensa inseamna in acelasi timp creativitate, prin formule inovative si produse care combina multiple ingrediente cu proprietati active dovedite stiintific, asigurand astfel consumatorilor accesul la nutrientii necesari bunei functionari a organismului, cat si maturitate, prin informare corecta, precum si eficacitatea si siguranta produselor sustinute de experienta companiei.

Prin gama de suplimente alimentare Nutriensa, care conditioneaza extracte vegetale standardizate, compania Antibiotice vine in mod responsabil in intampinarea persoanelor care doresc sa-si mentina starea de sanatate si sa-si imbunatateasca calitatea vietii.

Nutriensa este mai mult decat suma produselor care intra sub umbrela sa. Nutriensa iti pune la indemana ce ai nevoie ca sa faci fata vietii tale, asa cum este ea, in conditii optime.

Te sprijina, iti ofera alternative.


Citeste si despre:

Imunofix – un produs nou pentru imunitate, de la o companie cu traditie in sanatate Normele privind suplimentele alimentare - ordin 1069/2007 Suplimente alimentare cu proprietati anticancerigene Pot suplimentele alimentare sa-ti creasca imunitatea? Suplimente alimentare utilizate pentru scaderea colesterolului Tot ce trebuie sa stii despre suplimentele alimentare Suplimente pentru un sistem imunitar puternic Carenta de fier: cum sa obtinem suficient fier? Actiunea unui produs fito-apicol romanesc in autism Adevarul despre suplimentele nutritive pentru sportivi Nutraceuticele, suplimentele pentru frumusete Interactiunea alimentelor cu medicamentele Suplimentele nutritionale Alimente care imbunatatesc nivelul de concentrare Alimente care reduc densitatea osoasa 9 alimente care imbunatatesc memoria
Cere sfatul medicului ×