Calcivid Citrat, un complex de calciu care nu afecteaza functionarea normala a rinichilor

Publicat: 18 Mai 2012

Stiati ca cel mai raspandit mineral din organism este calciul? Prezent in oase si in dinti in proportie de 99% , calciul are un rol esential in buna functionare a inimii, coagularea sangelui, contractiile musculare. Carenta de calciu poate provoca dezechilibre grave. Beres, lider in categoria de suplimente nutritive pe piata din Ungaria, aduce in Romania CalciviD citrat – o formula de calciu ce nu afecteaza functionarea normala a rinichilor, nici chiar la administrarea pe termen lung.

CalciviD formula citrat este indicat tuturor persoanelor care necesita suplimentarea aportului de calciu, chiar si celor care prezinta contraindicatii la administrarea sarurilor de calciu sau nu raspund la tratamentul cu alte formule de calciu.

Produs majoritar din substante naturale, CalciviD citrat poate fi luat pe stomacul gol, nu irita mucoasa gastrica si nu necesita prezenta de acid clorhidric.

Resorbindu-se rapid in cantitate suficienta, CalciviD citrat aduce doza de calciu necesara sanatatii si rezistentei oaselor, dar cu un rol important si in circulatia singelui si in functionarea normala a inimii. La asimilarea eficienta contribuie si continutul de vitamina D din combinatia optima indispensabila a formulei CalciviD citrat: 300 mg calciu citrat – legaturi organice si 200 UI vitamina D3.

Beres este un produs cu traditie in Ungaria, fiind recunoscut pentru substantele majoritar naturale folosite in productie. Compania este prezenta in tara de origine cu peste 50 de produse, fiind si liderul de piata in categoria de suplimente nutritive.

Obisnuiti-va cu sanatatea!


Citeste si despre:

8 motive pentru care oboseala afecteaza viata sexuala Greseli care va afecteaza rinichii si cum le puteti evita Obiceiuri care va afecteaza creierul 5 factori surprinzatori care iti afecteaza inima Greseli pe care le faci dimineata si care iti afecteaza sanatatea Dr. Horia Rosianu, aritmolog: Tulburarile de ritm ventriculare, o complicatie la distanta a infarctului miocardic Solutia ta naturala si intensa pentru candidoza! Efectele cafelei asupra pielii: Cofeina este buna pentru pielea ta? Insolatia - un real pericol al verii care ne afecteaza sanatatea Obiceiuri care iti afecteaza rinichii 6 nutrienti care nu trebuie sa lipseasca din dieta copiilor Alimente sanatoase care va ajuta sa castigati in greutate 8 categorii de alimente care declanseaza sindromul de colon iritabil