Remediu natural pentru evitarea starilor gripale!

Publicat: 04 Septembrie 2009 | Actualizat: 04 Septembrie 2009

Vremea capricioasa, cu variatii mari de temperatura ne afecteaza pe toti, in special pe copii, ei fiind mai vulnerabili. Copiii cei mai afectati sunt cei din colectivitati. Raceala incepe cu stranut, tuse, dureri de cap si stare generala alterata, nasul curge sau e infundat, facand dificila respiatia. Simptomele pot fi insotite sau nu si de febra. La baza acestor afectiuni sta de cele mai multe ori un virus, situatie in care tratamentul cu antibiotice nu este indicat.

“Mai bine sa previi decat sa tratezi”
In acest sens, este bine sa evitati locurile aglomerate, contactul cu persoanele racite, sa beti multe lichide si sa mancati multe legume si fructe proaspete pentru a putea creste imunitatea organismului. De asemenea, copiii din colectivitati sunt mai expusi si trebuie protejati printr-o crestere a imunitatii organismului in perioadele reci.

Medicamentele homeopate pot fi folosite atat preventiv cat si de la primele simptome pentru a limita dezvoltarea bolii. Fiind produse naturale, ele au o tolerabilitate foarte buna si efecte adverse minime.

DHU Germania recomanda Influcid - pentru mentinerea sanatatii familiei tale.

Influcid este un medicament homeopat ce contine o serie de substante active complementare, ce actioneaza asupra tuturor simptomelor asociate racelii si starilor gripale. Administrat inca de la primele simptome de raceala si stari gripale, Influcid este foarte rapid si eficient. Are efect profilactic, mai ales daca ai intrat in contact cu o persoana racita.

Medicamentul se administreaza preventiv si copiilor din colectivitati, cu o luna inainte de inceperea scolii sau gradinitei, pentru stimularea sistemului propriu de aparare.
Se recomanda copiilor incepand cu varsta de 1 an, adultilor, dar poate fi administrat si femeilor insarcinate sau care alapteaza.


Email

Confort si relaxare pentru picioarele taleConfort si relaxare pentru picioarele tale

Cercetatorii au descoperit mai multe planete cu conditii de viata mai bune decat cele de pe pamant Cercetatorii au descoperit mai multe planete cu conditii de viata mai bune decat cele de pe pamant

Test de gramatica: Poti obtine punctaj maxim?Test de gramatica: Poti obtine punctaj maxim?

Cum ne vorbeste subconstientul?Cum ne vorbeste subconstientul?

Citeste si despre:

SPIRULINA STAR tablete – supliment alimentar ayurvedic

10 sfaturi practice pentru ameliorarea simptomelor racelii

Esentialul despre medicamentele eliberate fara prescriptie medicala

Antiinflamator natural pentru raceli si alte afectiuni

Obiceiuri sanatoase pentru imunitate crescuta

7 probleme digestive care pot sa apara din cauza unei mese imbelsugate de Sarbatori

8 lucruri care agraveaza o raceala

Gripa - cum separam mitul de adevar

Beneficiile ceaiurilor din plante