Remediu natural pentru evitarea starilor gripale!

Actualizat: 04 Septembrie 2009
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Vremea capricioasa, cu variatii mari de temperatura ne afecteaza pe toti, in special pe copii, ei fiind mai vulnerabili. Copiii cei mai afectati sunt cei din colectivitati. Raceala incepe cu stranut, tuse, dureri de cap si stare generala alterata, nasul curge sau e infundat, facand dificila respiatia. Simptomele pot fi insotite sau nu si de febra. La baza acestor afectiuni sta de cele mai multe ori un virus, situatie in care tratamentul cu antibiotice nu este indicat.

“Mai bine sa previi decat sa tratezi”
In acest sens, este bine sa evitati locurile aglomerate, contactul cu persoanele racite, sa beti multe lichide si sa mancati multe legume si fructe proaspete pentru a putea creste imunitatea organismului. De asemenea, copiii din colectivitati sunt mai expusi si trebuie protejati printr-o crestere a imunitatii organismului in perioadele reci.

Medicamentele homeopate pot fi folosite atat preventiv cat si de la primele simptome pentru a limita dezvoltarea bolii. Fiind produse naturale, ele au o tolerabilitate foarte buna si efecte adverse minime.

DHU Germania recomanda Influcid - pentru mentinerea sanatatii familiei tale.

Influcid este un medicament homeopat ce contine o serie de substante active complementare, ce actioneaza asupra tuturor simptomelor asociate racelii si starilor gripale. Administrat inca de la primele simptome de raceala si stari gripale, Influcid este foarte rapid si eficient. Are efect profilactic, mai ales daca ai intrat in contact cu o persoana racita.

Medicamentul se administreaza preventiv si copiilor din colectivitati, cu o luna inainte de inceperea scolii sau gradinitei, pentru stimularea sistemului propriu de aparare.
Se recomanda copiilor incepand cu varsta de 1 an, adultilor, dar poate fi administrat si femeilor insarcinate sau care alapteaza.


Citeste si despre:

10 sfaturi practice pentru ameliorarea simptomelor racelii Esentialul despre medicamentele eliberate fara prescriptie medicala 8 lucruri care agraveaza o raceala Gripa - cum separam mitul de adevar Beneficiile ceaiurilor din plante Raceala si gripa - oamenii de stiinta au separat fictiunea de adevar Diferenta dintre alergie si raceala Ce inseamna, de fapt, un produs cosmetic NATURAL? Top 5 lucruri esentiale pe care sigur nu le stiai despre Omega-3 Raceala necomplicata: administram sau nu antibiotice? 6 motive pentru care raceala persista Raceala la copii Cum sa faci diferenta intre otita si raceala? Raceala Raceala si gripa - simptome detaliate Beneficiile uleiurilor esentiale in lupta cu raceala si gripa
Cere sfatul medicului ×