Supa rece de salata verde

Actualizat: 22 Decembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Salata verde este un aliment bogat in vitamina C, beta-caroten si antioxidanti cu beneficii directe in controlul urticariei.

Menta, alt ingredient cheie din aceasta reteta, amelioreaza simptomele cutanate alergice.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Procesati castravetii in blender pana cand obtineti o pasta zemoasa, apoi adaugati salata verde, otetul, uleiul de masline, menta si frunzele de oregano.
  2. Asezonati cu sare si piper, apoi turnati apa plata, cat sa obtineti o supa cu textura lichida.
  3. Lasati supa la frigider aproximativ doua ore.
  4. Garnisiti preparatul cu frunze de menta inainte de servire.

Citeste si despre:

Supa rece de salata verde Supa rece de ananas Salata verde, beneficii pentru sanatate Supa de fasole verde Salata de rosii si mazare verde Dieta cu supa de varza - beneficii si riscuri Salata orientala Siguranta pe primul loc: cand seringa, branula si perfuzorul definesc siguranta clinica Controlul optim al transpiratiei excesive incepe primavara Salata de ton cu avocado Chiftelute de cuscus cu salata verde Supa de varza Dieta cu supa de varza Dieta cu pepene verde Salata de avocado si rosii Cafeaua verde. Topul beneficiilor pentru sanatate