Supa miso
Actualizat: 09 Ianuarie 2015
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Aceasta reteta inspirata din bucataria traditionala japoneza ajuta la detoxifierea ficatului si combaterea infectiilor, fiind o alegere excelenta pentru bolnavii de ciroza hepatica.
Ingrediente
- 500 de grame dovleac taiat in cubulete
- 1 nap turcesc
- 1 ceapa medie
- 1 morcov mediu
- sare mare, dupa gust
- 1 jumatate de lingurita de miso pentru fiecare portie
- 1 lingurita de suc proaspat de ghimbir pentru fiecare portie
- apa
- patrunjel proaspat, taiat marut
Mod de preparare
- Taiati toate legumele in bucati potrivite, introduceti-le intr-o oala mare, turnati peste apa cat se acopere si lasati-le la fiert pana devin moi.
- Adaugati un praf de sare si luati oala de pe foc.
- Portionati supa in boluri separate si adaugati in fiecare cate o lingurita de suc de ghimbir si o jumatate de lingurita de miso.
- Presarati deasupra patrunjelul proaspat si serviti imediat.