Supa miso

Actualizat: 09 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Aceasta reteta inspirata din bucataria traditionala japoneza ajuta la detoxifierea ficatului si combaterea infectiilor, fiind o alegere excelenta pentru bolnavii de ciroza hepatica.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Taiati toate legumele in bucati potrivite, introduceti-le intr-o oala mare, turnati peste apa cat se acopere si lasati-le la fiert pana devin moi.
  2. Adaugati un praf de sare si luati oala de pe foc.
  3. Portionati supa in boluri separate si adaugati in fiecare cate o lingurita de suc de ghimbir si o jumatate de lingurita de miso.
  4. Presarati deasupra patrunjelul proaspat si serviti imediat.

Citeste si despre:

5 supe care ne ajuta sa slabim Eczema Ardeti grasimile si dezvoltati-va musculatura in 5 saptamani Detoxifierea Echipa de medici specialisti – Secretul unui zambet sanatos si de durata la Clinica Dr. Lupu Implanturi dentare: Sfaturi de la Dr. Buza pentru prevenirea pierderii osoase dupa extractia dentara Dieta macrobiotica Cum va poate schimba viata o dieta macrobiotica 15 alimente bogate in probiotice 7 alimente fermentate care fac minuni pentru organism