Supa de vita cu orz

Actualizat: 18 Decembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Aceasta supa hranitoare cu carne de vita si orz poate fi consumata in siguranta de catre persoanele care sufera de insuficienta cardiaca.

Continutul de sodiu este redus la minimum, fara sacrificarea aromei sale indragite de cei mari si cei mici deopotriva.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Amestecati intr-o oala mare carnea, orzul si supa de legume.
  2. Asteptati sa dea in clocot si indepartati spuma cu o spumiera.
  3. Adaugati ceapa, morcovul, telina si ardeiul iute.
  4. Dati focul la mic si lasati supa sa fiarta incet, acoperita, aproximativ o ora, pana cand carnea devine frageda.
  5. Turnati in oala legumele congelate si mai lasati supa la fiert inca 20-30 de minute.
  6. Reteta este suficienta pentru aproximativ 12 portii.

Citeste si despre:

Supa din carne de vita cu spanac Supa de vita cu legume Tocanita de vita cu vin rosu Supa de ceapa Dieta cu supa de varza Dieta cu supa de varza - beneficii si riscuri Friptura de vita cu ciuperci Siguranta pe primul loc: cand seringa, branula si perfuzorul definesc siguranta clinica Controlul optim al transpiratiei excesive incepe primavara Friptura de vita cu vinete Supa de linte cu tofu Supa de varza Supa rece de ananas Supa crema de spanac cu smantana Supa minestrone Supa simpla de morcovi