Supa de spanac si cartofi
Actualizat: 02 Octombrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
La fel ca in cazul celorlalte afectiuni gastrice, duodenita este tinuta sub control cu ajutorul unui regim alimentar dietetic, axat pe produse care faciliteaza digestia.
Ingrediente
- 1 legatura de spanac
- 1 litru de supa de legume limpede
- 1 cartof mediu taiat rondele
- 2 linguri ulei de masline
- 1 rosie decojita
- 1 ceapa
- sare mare dupa gust
Mod de preparare
- Incingeti uleiul intr-o tigaie si sotati feliile de cartofi, spanacul taiat marunt, rosia taiata cuburi si ceapa maruntita fin.
- Turnati supa limpede intr-o oala mare si puneti-o pe foc.
- Cand legumele se inmoaie bine, adaugati-le in oala cu supa si lasati totul la fiert timp de 25 de minute.
- Asezonati cu sare si consumati preparatul dupa ce se raceste suficient (evitati mancarea prea fierbinte).