Supa de spanac si cartofi

Actualizat: 02 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

La fel ca in cazul celorlalte afectiuni gastrice, duodenita este tinuta sub control cu ajutorul unui regim alimentar dietetic, axat pe produse care faciliteaza digestia.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Incingeti uleiul intr-o tigaie si sotati feliile de cartofi, spanacul taiat marunt, rosia taiata cuburi si ceapa maruntita fin.
  2. Turnati supa limpede intr-o oala mare si puneti-o pe foc.
  3. Cand legumele se inmoaie bine, adaugati-le in oala cu supa si lasati totul la fiert timp de 25 de minute.
  4. Asezonati cu sare si consumati preparatul dupa ce se raceste suficient (evitati mancarea prea fierbinte).

Citeste si despre:

Supa de cartofi dulci si ghimbir Supa crema de spanac cu smantana Supa de cartofi, fasole si iaurt Supa de mazare si spanac Supa din carne de vita cu spanac Supa crema de spanac Supa de pui Rutina de ingrijire a dermatologilor - 5 secrete pe care le poti incerca si tu Cat costa fertilizarea in vitro (FIV)? De ce pretul exact este greu de estimat Placinta de pui, cartofi si praz Supa de dovlecel Supa de cartofi si varza Supa minestrone Supa crema de rosii si anghinare Dieta cu supa de varza - beneficii si riscuri Chiftele de spanac