Supa de pui cu sparanghel

Actualizat: 07 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Legumele fierte cu condimente carminative (coriandru, fenicul, anason, patrunjel etc.) si supele de carne (in special de pasare) sunt recomandate in dieta celor care sufera de anemie. Supa cu sparanghel poate fi consumata in siguranta de catre persoanele cu acest diagnostic.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Pregatiti pieptul de pui pe gratar (in unt sau fara grasime) sau introduceti-l la cuptor, la o temperatura de 180 de grade Celsius, timp de 25 de minute.
  2. Separat, combinati intr-o oala mare supa de legume, quinoa si varza kale si puneti totul la foc mare.
  3. Asteptati sa dea in clocot, dati focul la mic si lasati supa sa fiarba incet timp de 15 minute.
  4. La final, taiati carnea de pui gatita in bucatele si adaugati-le in supa.
  5. Fierbeti sparanghelul la aburi si asezonati-l cu sosul de soia si ghimbirul.
  6. Serviti supa alaturi de sparanghelul astfel pregatit.

Citeste si despre:

Supa de pui Supa usoara de pui si porumb Supa crema de sparanghel Dieta cu supa de varza - beneficii si riscuri Supa de linte Cuscus cu pui si dovlecel Orez fiert cu broccoli si pui Siguranta pe primul loc: cand seringa, branula si perfuzorul definesc siguranta clinica Controlul optim al transpiratiei excesive incepe primavara Sparanghel cu susan, ghimbir si usturoi Pilaf cu pui Paste cu sparanghel si lamaie Supa de ceapa Supa de dovlecel Dieta cu supa de varza Supa crema de ciuperci