Supa de mazare si mozzarella

Actualizat: 18 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

In tulburarile de deglutitie, preparatele culinare trebuie fie usor de mestecat si ingerat, dar si cu un continut cat mai ridicat de nutrienti.

Supa de mazare si mozzarella are o textura cremoasa si ingrediente cu un aport nutritiv bogat.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Fierbeti mazarea congelata si ceapa verde tocata in prealabil in apa (dupa primul clocot, adaugati si concentratul de legume).
  2. Cand legumele devin fragede, transferati-le intr-o strecuratoare (pastrati zeama in oala).
  3. Taiati mozzarella in bucati cat mai mici si introduceti branza in recipientul blenderului sau al robotului de bucatarie.
  4. Adaugati legumele fierte si bine scurse, apoi procesati pana cand obtineti o pasta fina.
  5. Transferati pasta de legume inapoi in oala, amestecati bine si asteptati ca supa sa mai dea inca o data in clocot.
  6. Serviti preparatul imediat.

Citeste si despre:

Supa de mazare Supa de mazare si spanac Supa crema de mazare cu nasturel Supa crema de rosii si anghinare Supa minestrone Paste cu mazare Salata de ton cu mazare Siguranta pe primul loc: cand seringa, branula si perfuzorul definesc siguranta clinica Controlul optim al transpiratiei excesive incepe primavara Mazare verde cu ciuperci Supa de varza Salata de rosii si mazare verde Supa de linte si morcovi Dieta cu supa de varza - beneficii si riscuri Supa rece de ananas Supa de cartofi dulci si ghimbir