Supa de fasole verde

Actualizat: 05 Decembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Supa de fasole verde este un preparat satios, recomandat in dieta bolnavilor de ciroza hepatica, datorita aportului crescut de nutrienti esentiali.

Gustoasa si usor de digerat, poate fi servita alaturi de crutoane la una din mesele principale ale zilei.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Sotati ceapa si morcovul in untul topit timp de 5 minute.
  2. Adaugati 1 litru de apa, fasolea si usturoiul.
  3. Asteptati sa dea in clocot, reduceti focul si lasati supa sa fiarba incet, cu oala acoperita, 20 de minute.
  4. Adaugati rosiile, busuiocul, sarea si piperul, apoi lasati supa la fiert inca 5 minute.

Citeste si despre:

Dieta cu pepene verde Dieta Sacred Heart Alimentatia corecta pe timp de iarna Plan de detoxifiere pentru 7 zile Excesul de fructe si cresterea in greutate Alimentatie pentru o viata lunga Ghid de cumparare a alimentelor congelate Medicii sau nutritionistii pot acum sa castige un venit pasiv din recomandarile de suplimente Cosuri cadou elegante, cele mai inspirate alegeri din 2024, pentru medici de top Dieta pentru stimularea fertilitatii Alimente sanatoase care va ajuta sa castigati in greutate Sfaturi pentru dieta alimentara de vara Uleiul de nuca, beneficii pentru sanatate 9 sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa Ardeti grasimile si dezvoltati-va musculatura in 5 saptamani Dieta bogata in fibre