Supa crema de sparanghel

Actualizat: 18 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Supele crema sunt recomandate in regimul potrivit pentru varsaturi, fiind usor de digerat, in functie de ingredientele folosite.

Daca doriti o varianta vegetariana a retetei, inlocuiti supa limpede de pui cu cea de legume.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Amestecati sparanghelul, supa limpede de pui si frunza de dafin intr-o oala mare si puneti totul la foc.
  2. Dupa primul clocot, reduceti focul, acoperiti oala si lasati totul la fiert 10-15 minute.
  3. Inlaturati frunza de dafin si transferati sparanghelul in blender, pentru a-l transforma in piure.
  4. Dizolvati faina in supa si adaugati treptat laptele de soia, amestecand pana la omogenizare.
  5. Adaugati pasta de sparanghel si nucsoara, apoi mai dati inca o data supa in clocot.
  6. Dupa 5 minute in care amestecati continuu, luati supa de pe foc si completati-o cu untul, sarea si coaja de lamaie.
  7. Serviti imediat!

Citeste si despre:

Supa crema de rosii Supa crema de dovleac Supa crema de spanac cu smantana Supa crema de legume verzi Supa crema de rosii si anghinare Supa crema de conopida Supa de pui cu sparanghel Rutina de ingrijire a dermatologilor - 5 secrete pe care le poti incerca si tu Cat costa fertilizarea in vitro (FIV)? De ce pretul exact este greu de estimat Supa crema de ciuperci Supa de linte si morcovi Supa de cartofi dulci si ghimbir Sparanghel cu susan, ghimbir si usturoi Supa crema de spanac Paste cu sparanghel si lamaie Supa crema de mazare cu nasturel