Supa crema de ciuperci
Actualizat: 23 Octombrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Cand simptomele bolii Crohn isi ating apogeul, este de preferat sa treceti la o dieta lichida, pentru a nu suprasolicita tractul digestiv.
Daca prezentati o intoleranta la lactoza, nu consumati supe creme care au in compozitie lactate.
Ingrediente
- 700 grame ciuperci Champignon
- 60 grame rosii cherry uscate
- 1 ceapa mica, taiata marunt
- 150 ml supa de legume fara sare
- 1 lingura faina alna
- un praf de piper negru
Mod de preparare
- Amestecati ciupercile, rosiile uscate, ceapa si supa de pui intr-o oala mare, pusa la foc mediu.
- Lasati totul la fiert, pana cand ciupercile devin maronii.
- Adaugati lingura de faina si amestecati bine, pana cand se dizolva complet. In acest punct, supa ar trebui sa prinda o consistenta densa.
- Mai lasati preparatul la fiert 3-5 minute, apoi asezonati cu piper si serviti.