Supa crema de ciuperci

Actualizat: 23 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Cand simptomele bolii Crohn isi ating apogeul, este de preferat sa treceti la o dieta lichida, pentru a nu suprasolicita tractul digestiv.

Daca prezentati o intoleranta la lactoza, nu consumati supe creme care au in compozitie lactate.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Amestecati ciupercile, rosiile uscate, ceapa si supa de pui intr-o oala mare, pusa la foc mediu.
  2. Lasati totul la fiert, pana cand ciupercile devin maronii.
  3. Adaugati lingura de faina si amestecati bine, pana cand se dizolva complet. In acest punct, supa ar trebui sa prinda o consistenta densa.
  4. Mai lasati preparatul la fiert 3-5 minute, apoi asezonati cu piper si serviti.

Citeste si despre:

Supa crema de ciuperci Supa crema de rosii Supa crema de dovleac Supa crema de spanac cu smantana Supa crema de legume verzi Supa crema de rosii si anghinare Supa crema de conopida Dupa operatiile cardiace sau episoadele post-acute, incepe adevarata lupta: Recuperare cardiovasculara completa la spitalul de recuperare din orasul medical Colagenul in curele de slabire: cum sustine pielea si articulatiile in timpul pierderii in greutate Supa de linte si morcovi Supa sofisticata de ciuperci Supa de cartofi dulci si ghimbir Supa crema de sparanghel Toast cu ciuperci Pui frantuzesc cu sos de ciuperci Risotto cu ciuperci si cimbru