Cioppino

Actualizat: 16 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Acest preparat traditional al bucatariei italienesti este bine tolerat in ulcer, datorita ingredientelor sale usor de digerat.

Pestele este o sursa excelenta de proteine si grasimi sanatoase, iar ierburile aromatice din reteta dau savoare si furnizeaza cantitati importante de antioxidanti.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Amestecati ceapa, patrunjelul, oregano-ul, busuiocul, rozmarinul si semintele de chimen in recipientul blenderului si procesati.
  2. Transferati acest amestec si restul ingredientelor (cu exceptia pestelui) intr-o oala medie si fierbeti supa, acoperita, timp de 30 de minute (la foc potrivit).
  3. Adaugati pestele si continuati fierberea timp de 10-15 minute (in functie de rapiditatea cu care se gateste carnea de peste).
  4. Indepartati foaia de dafin si serviti preparatul imediat ce se raceste suficient (nu il consumati fierbinte!).

Citeste si despre:

Durerile de spate fara leziuni ale coloanei – ce alte cauze pot exista Palpitatiile – cand sunt inofensive si cand pot semnala o problema cardiaca Copiii si infectiile respiratorii repetate – ce este normal si cand trebuie sa ne ingrijoram Alcoolul in exces: efecte acute si cronice asupra organismului Somnul – pilon ignorat al sanatatii La ce varsta ar trebui sa incepi preventia ridurilor? Raspunsul dermatologilor te va surprinde Colagenul in curele de slabire: cum sustine pielea si articulatiile in timpul pierderii in greutate Stresul emotional de sarbatori si cum sa-ti protejezi inima De ce ajung mai multi pacienti la urgenta in perioada sarbatorilor Influenta medicamentelor uzuale asupra capacitatii de a conduce vehicule si asupra rezultatelor testelor antidrog Lepra – o boala veche, dar inca relevanta astazi Cum afecteaza excesul de histamina organismul