Cioppino

Actualizat: 16 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Acest preparat traditional al bucatariei italienesti este bine tolerat in ulcer, datorita ingredientelor sale usor de digerat.

Pestele este o sursa excelenta de proteine si grasimi sanatoase, iar ierburile aromatice din reteta dau savoare si furnizeaza cantitati importante de antioxidanti.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Amestecati ceapa, patrunjelul, oregano-ul, busuiocul, rozmarinul si semintele de chimen in recipientul blenderului si procesati.
  2. Transferati acest amestec si restul ingredientelor (cu exceptia pestelui) intr-o oala medie si fierbeti supa, acoperita, timp de 30 de minute (la foc potrivit).
  3. Adaugati pestele si continuati fierberea timp de 10-15 minute (in functie de rapiditatea cu care se gateste carnea de peste).
  4. Indepartati foaia de dafin si serviti preparatul imediat ce se raceste suficient (nu il consumati fierbinte!).

Citeste si despre:

Screening non-invaziv pentru cancer colorectal si gastric De ce noile generatii au un risc mai mare de cancer Legatura intre micul dejun si sindromul metabolic Rolul somnului in reglarea apetitului si a greutatii corporale Impactul varstei mamei asupra calitatii celulelor stem recoltate Colagenul in curele de slabire: cum sustine pielea si articulatiile in timpul pierderii in greutate Cosuri cadou cu bauturi premium si delicii de calitate, cheia unui rasfat fara excese de sarbatori Tulburarile neurologice asociate sindromului Turner Tulburarile neurologice in sindromul Down Cecitatea corticala - cand ochii vad, dar creierul nu proceseaza imaginea Tulburarile neurologice asociate cu nanismul si gigantismul Narcolepsia - de ce apare si ce solutii exista