Romanii, un popor dezinhibat cand vine vorba de sanatatea sexuala!

Publicat: 09 Iulie 2009

Peste 400 de romani au accesat serviciile campaniei “Sanatate in miscare” organizata de AMSR si sustinuta de Eli Lilly. Barbatii au trecut pragul unitatii medicale mobile pentru a-si discuta problemele de sexualitate cu medicii specialisti, in timp ce femeile au optat pentru masurarea tensiunii arteriale.

Dupa aproximativ o saptamana petrecuta in 4 dintre cele mai mari orase ale tarii: Timisoara, Cluj, Brasov si Bucuresti, unitatea medicala mobila „Sanatate in miscare” a parasit tara continuandu-si circuitul european in Spania. Printre cei mai indrazneti vizitatori ai caravanei au fost cuplurile, care au profitat de oportunitatea unei discutii cu medicii specialisti in probleme sexuale. Nici batranii nu au stat departe, deopotriva barbati si femei au intrat in cabinetele unitatii mobile pentru a-si masura tensiunea sau pentru a consulta medicul.

Brasovenii, cel mai dezinhibat public!

Peste 150 de brasoveni au apelat la serviciile caravanei, un numar record la nivel paneuropean. In Cluj, Timisoara si Bucuresti, media vizitatorilor a fost de 100 de persoane.
Organizatorii au fost surprinsi de disponibilitatea si interesul manifestat de romanii care, desi aflati la prima interactiune cu programul au fost foarte deschisi.

Despre caravana „Sanatate in miscare”


Campania „Sanatate in miscare” a fost initiata cu trei ani in urma, in Portugalia, capatand dimensiuni paneuropene in anul 2008. Incepand de anul acesta si Romania face parte din circuit.

Mecanismul campaniei este unul interactiv, iar misiunea asumata este una educativa. Preocuparea pentru sanatate este foarte importanta. Disfunctia erectila poate fi asociata cu alte maladii (afectiuni cardiace, hipertensiune, dislipidemia, dibet).

O unitate medicala mobila vine in intampinarea publicului european cu informatii si consultanta de specialitate in tratarea si prevenirea celei mai raspandite afectiuni sexuale: disfunctia erectila.


Citeste si despre:

6 greseli pe care barbatii le fac cand vine vorba de sex Legatura dintre consumul moderat de vin rosu si sanatatea intestinala Ciocolata bate vinul si ceaiul cand este vorba de antioxidanti Mituri legate de achizitionarea online a lentilelor de contact 10 curiozitati legate de activitatea sexuala Probleme cu acneea? Solutiile naturale sunt cele recomandate Melanomul - tumora agresiva care, depistata la timp, poate fi invinsa! Tratamentul minim invaziv al ocluziilor coronariene cronice totale, disponibil la centrele ARES din tara Pastrarea sanatatii orale a copilului Analize medicale si controale anuale pe care trebuie sa le faci obligatoriu. Iti pot salva viata! Nu ignora niciodata aceste simptome! Pot ascunde boli grave Cascavalul Hochland este produs in Romania, cu rigoare germana Cand devine mustul periculos pentru sanatate?