Ancheta la Spitalul Judetean Pitesti dupa ce un medic ginecolog baut a provocat un scandal

Publicat: 16 Februarie 2009
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Pitesti a deschis sambata o ancheta in cazul unui medic ginecolog, care, vineri noaptea, a intrat in curtea unitatii medicale la volanul masinii sale aflandu-se sub influenta alcoolului si a pretins ca trebuie sa faca o operatie de cezariana.

Medicul ginecolog Marcel Carnaru a sosit la spital cu masina personala si s-a izbit de refuzul agentilor de paza, care si-au dat seama ca este baut si nu l-au lasat sa intre. Ginecologul sustinea ca a fost chemat pentru o gravida care trebuie sa nasca, insa nu era de garda, informeaza corespondentul NewsIn.

Medicul ginecolog Marcel Carnaru a vrut ulterior sa plece spre casa, insa autoturismul sau a fost blocat de masina unui politist. Agentii de circulatie nu au reusit sa il convinga sa fie testat cu alcooltestul si cu greu a fost convins sa i se recolteze probe biologice. Dupa mai bine de o ora, medicului i s-au luat probe de sange pentru stabilirea alcoolemiei.
Pe numele doctorului politistii au intocmit dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, insa va face obiectul si unei anchete administrative. De asemenea, comportamentul sau va fi analizat de catre Colegiul Medicilor Arges.
Managerul general al Spitalului Judetean Pitesti, dr. Gabriel Copciag, a declarat, sambata, ca a verificat si ginecologul nu avea programata nicio operatie.

“Dupa primele verificari a reiesit ca medical nu a intrat in spital si nici nu a avut vreo pacienta care trebuia sa nasca. Vom dispune masuri doar daca se va dovedi ca a efectuat un act medical aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice”, a declarat Gabriel Copciag, directorul Spitalului Judetean de Urgenta din Pitesti.


Citeste si despre:

Sangerarea dupa actul sexual Sindromul Guillain-Barre: factori de risc, simptome si tratament Cand este necesar consultul ginecologic? Pilula contraceptiva: care sunt beneficiile contraceptiei de ultima generatie? Tratamentul dermatitei de contact Vaccinul HPV - tot ce trebuie sa stii Probiotice, prebiotice si enzime digestive: de ce sunt atat de importante pentru sanatatea organismului? De ce merg romanii la stomatolog? Pentru un zambet ca la Hollywood Complicatii si probleme dupa o interventie chirurgicala Sangerarile dupa menopauza si afectiunile pe care le ascund Osteita alveolara poate aparea dupa extractia dentara Prima menstruatie dupa sarcina Supravietuirea si calitatea vietii dupa un diagnostic de cancer: aspecte psihologice si medicale Regimul alimentar dupa colecistectomie