Studiul clinic de monitorizare a lentilelor de ochelari MiYOSMART de la HOYA Vision Care, desfasurat pe o perioada de sase ani, va fi prezentat la ARVO 2022

Actualizat: 28 Aprilie 2022
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Primele efecte pe termen lung ale lentilelor de ochelari ce utilizeaza tehnologia DIMS asupra progresiei miopiei vor fi impartasite publicului.

HOYA Vision Care, unul dintre cei mai importanti lideri in inovarea tehnologiei optice, anunta ca profesorul Carly Lam de la Centrul de Cercetare a Miopiei din cadrul Universitatii Politehnice din Hong Kong va prezenta rezultatele unui studiu clinic de monitorizare desfasurat pe o perioada de sase ani asupra lentilelor de ochelari MiYOSMART ce utilizeaza tehnologia Defocus Incorporated Multiple Segments (D.I.M.S.), adica – segmente multiple incorporate de defocalizare, avand ca efect reducerea progresiei miopiei la copii. Descoperirile din cadrul celui mai lung studiu privind lentilele de ochelari pentru tratarea miopiei vor fi impartasite publicului in timpul conferintei Asociatiei pentru Cercetare in Vedere si Oftalmologie (ARVO), care se va desfasura in perioada 1 - 4 Mai 2022 in Denver, Colorado, SUA.

Prezentarea va include elementele importante ale studiului clinic de sase ani, realizat de cercetatorii de la Universitatea Politehnica din Hong Kong, care analizeaza progresia miopiei la copiii care au purtat lentilele de ochelari MiYOSMART de la HOYA Vision Care. Aceste informatii completeaza studiul de monitorizare publicat in urma cu trei ani1, o continuare a unui studiu de control randomizat (RCT)2 de doi ani, care a fost publicat in British Journal of Ophthalmology si care a adus dovezi puternice ale eficacitatii lentilelor in incetinirea progresiei miopiei la copiii cu varsta cuprinsa intre 8-13 ani.1

„Acest studiu clinic de sase ani asupra lentilelor MiYOSMART este cel mai lung studiu efectuat vreodata pe lentilele de ochelari pentru tratarea miopiei, un fapt de care suntem foarte mandri”, a declarat Natalia Vlasak, medic oftalmolog, Global head of Medical and Scientific Affairs al companiei HOYA Vision Care. „Datele clinice pe termen lung sunt esentiale pentru evaluarea eficacitatii si sigurantei, precum si pentru a determina posibilele riscuri pe termen lung ale tratamentelor care nu pot fi observate pe termen scurt.”
Lentila MiYOSMART a castigat Premiul de Aur, Marele Premiu si Premiul Special de Aur al Expozitiei Internationale de Inventii din Geneva, Elvetia, iar in anul 2020, a castigat premiul Silmo d'Or in categoria ”Vedere” la Targul de optica Silmo de la Paris.

1 Lam CS, Tang WC, Lee PH et al. Efectul de control al miopiei cu lentilelele de ochelari cu segmente multiple de defocalizare incorporate (DIMS) la copiii chinezi: rezultatele unui studiu de monitorizare de 3 ani. Publicat online in British Journal of Ophthalmology in data de: 17 martie 2021. doi: 10.1136/bjophthalmol-2020-317664

2 Lam CSY, Tang WC, Tse DY, Lee RPK, Chun RKM, Hasegawa K, Qi H, Hatanaka T, To CH. Lentilele de ochelari cu segmente multiple de defocalizare incorporate (DIMS) incetinesc progresia miopiei: un studiu clinic randomizat de 2 ani. British Journal of Ophthalmology. Publicat online in data de: 29 mai 2019. doi: 10.1136/bjophthalmol-2018-313739

DISCLAIMER - MiYOSMART nu a fost aprobat pentru gestionarea miopiei in toate tarile, inclusiv in S.U.A., si in prezent nu este disponibil pentru vanzare in toate tarile, inclusiv in S.U.A.

Despre HOYA Lens Romania

In anul 2013, HOYA a decis sa creeze propria sucursala in Romania, cu scopul de a dezvolta marca HOYA si de a asigura cele mai bune servicii de optica de pe piata. Echipa HOYA Lens Romania este temeinic pregatita in domeniu, are o experienta vasta si este capabila sa ofere consultanta de specialitate partenerilor sai, specialistii in ingrijirea ochilor, si se completeaza excelent pentru a oferi servicii etalon pe piata din Romania. Ca fosti reprezentanti ai partenerului local, suntem mandri ca am fost selectati pentru a continua operatiunile HOYA in lume. Ne-am straduit intotdeauna sa reprezentam HOYA cu profesionalism, iar rata de conversie vorbeste despre loialitatea partenerilor nostri fata de HOYA si fata de noi.

Despre HOYA Vision Care

De peste 60 de ani, HOYA Vision Care este lider mondial pasionat in inovarea din domeniul lentilelor de ochelari. Ca producator de lentile de ochelari de inalta calitate si inalte performante, HOYA continua sa stimuleze inovatia in tehnologia optica, cu scopul de a gasi cele mai bune solutii de ingrijire a vederii pentru specialistii in ingrijirea ochilor. Compania furnizeaza lentile in 52 de tari, cu o retea de peste 18.000 de angajati si 45 de laboratoare in intreaga lume.

Despre HOYA

Infiintata in 1941 in Tokyo, Japonia, HOYA Corporation este specializata in tehnologie si tehnica medicala, fiind un furnizor global principal de echipamente tehnologice si produse medicale inovatoare. Diviziile si unitatile operationale HOYA cerceteaza si dezvolta produse utilizate in domeniul sanatatii si tehnologiei informatiei. in domeniul sanatatii, oferim dispozitive medicale precum ochelari de vedere, endoscoape medicale, lentile de contact si intraoculare, implanturi ortopedice, dispozitive chirurgicale/terapeutice si solutii de reprocesare si dezinfectare a dispozitivelor medicale. in domeniul tehnologiei informatiei, oferim produse precum lentile optice, masti foto si semifabricate utilizate in procesul de fabricatie pentru semiconductori si dispozitive LCD/OLED, software pentru convertirea textului in discurs verbal, de resurse umane si alte solutii software si componente critice pentru sectoarele de memorie de mare volum si stocare in Cloud. Detinand peste 150 de sedii si filiale in intreaga lume, echipa multinationala HOYA depaseste in prezent 37.000 de angajati.

HOYA Lens Romania
E-mail: [email protected]

Website:
https://www.hoyavision.com/ro/

Facebook: https://www.facebook.com/HoyaLensRomania/
Instagram: https://www.instagram.com/hoyalensromania/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC-ujDTEjssqlCtIkLYFx94w
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/hoya-vision-care

#HOYAforthevisionaries
#HOYAvisioncare
#HOYALensRomania
#MiYOSMART
#myopiamanagement
#myopia

Opiniile exprimate in acest material apartin partenerului nostru. Aceste opinii pot sa nu reprezinte pozitia SfatulMedicului.ro si nici sugestie de achizitie. Va sfatuim ca pentru orice problema medicala, sa consultati intotdeauna un medic, inainte de a incepe sau a schimba un plan de tratament.


Citeste si despre:

Cancerul pancreatic Incontinenta urinara - exercitiile Kegel, stilul de viata, stresul, sarcina, greutatea Ciclul menstrual Dieta pentru menopauza Semnele autismului in timpul sarcinii (P)Oare sunt insarcinata? 6 semne ce pot indica prezenta unei sarcini E timpul sa ii ascultam pe parinti! – Studiu al GSK Romania despre impactul otitei medii asupra copiilor, precum si efectele asupra parintilor Remodelarea sanilor Fractura de penis Interventiile chirurgicale pentru tratarea miopiei Tulburari ale vederii de departe (Miopia)