Salata Jambalaya

Actualizat: 15 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Aceasta reteta cu nume exotic de salata asortata poate fi consumata in siguranta de persoanele cu insuficienta cardiaca (datorita continutului redus de sodiu), intoleranta la lactoza si sindrom de colon iritabil.

Ingredientele sunt suficiente pentru patru portii.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Fierbeti pastele conform indicatiilor de pe pachet, apoi scurgeti-le intr-o sita.
  2. Separat, incalziti uleiul de masline intr-o oala medie la foc potrivit si sotati ceapa timp de 5 minute, amestecand frecvent.
  3. Adaugati peste ceapa sunca de curcan taiata fasii, rosiile la conserva, un pahar de apa, chimenul si piperul.
  4. Lasati sosul sa fiarba circa 20 de minute la foc mediu, amestecand din cand in cand.
  5. Atunci cand o mare parte din lichid se evapora, adaugati crevetii prefierti.
  6. Dupa inca 10 minute de fierbere, turnati sosul rezultat peste paste.
  7. Serviti preparatul cald.

Citeste si despre:

Salata orientala Salata verde, beneficii pentru sanatate Salata Waldorf Salata Caesar Minune intr-un bol: salata de fructe Salata mediteraneana cu fasole si ton Salata de ton cu avocado Siguranta pe primul loc: cand seringa, branula si perfuzorul definesc siguranta clinica Controlul optim al transpiratiei excesive incepe primavara Salata de avocado si rosii Salata cu pui, masline si portocale Sandwich rapid cu salata si ou Salata de pui cu paste Salata de varza rosie cu mere Salata de ton cu mazare Salata aromata de ciuperci