Salata de ton cu legume

Publicat: 07 Noiembrie 2014 | Actualizat: 07 Noiembrie 2014

Salata de ton cu legume poate fi consumata in siguranta de persoanele care sufera de diabet de tip II (sau de boala celiaca), intrucat nu influenteaza major nivelul glicemiei in sange. Ardeiul gras si morcovul furnizeaza cantitati importante de betacaroten si vitamina C. Serviti preparatul pe un pat de spanac proaspat, pentru un aport suplimentar de luteina.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Scurgeti sucul din conserva de ton si puneti carnea intr-un bol mediu.
  2. Adaugati morcovul, telina, cubuletele de ardei gras, ceapa verde, maioneza si zeama de lamaie.
  3. Amestecati bine ingredientele cu o spatula, astfel incat sa obtineti o compozitie omogena (legumele si carnea sa fie bine incorporate in maioneza si sucul de lamaie).
  4. Asezati frunzele de spanac pe farfurie si turnati in centru salata.
  5. Ornati preparatul cu feliile de rosie proaspata.

Email

In care cartier din Bucuresti iti recuperezi cel mai repede investitia intr-un apartamentIn care cartier din Bucuresti iti recuperezi cel mai repede investitia intr-un apartament

Frica ingrasa, lasitatea slabeste...Frica ingrasa, lasitatea slabeste...

Cum ne vorbeste subconstientul?Cum ne vorbeste subconstientul?

Citeste si despre:

Profitati de vara - imbogatiti-va dieta cu legume proaspete!

Alimentatia sanatoasa

Aliatii organismului in sezonul rece: antioxidantii

Alimentatie pentru o viata lunga

Hipercolesterolemia: Alimente sanatoase pentru inima

Colesterol crescut la 20 de ani? Dr. Irina Macovei-Dorobantu, cardiolog: In cazul pacientilor cu dislipidemii genetice este necesar screening-ul rudelor de gradul I

Importanta Calciului pentru organism

Dintre secretele articulatiilor: glucozamina si condroitina

Alimente pentru o dieta sanatoasa

Alimente care va pot imbolnavi

4 retete cu peste sanatoase si usor de preparat

Cum iti dai seama ca ai lipsa de vitamine, fara sa mergi la medic

Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor