Salata de ton cu legume

Actualizat: 07 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Salata de ton cu legume poate fi consumata in siguranta de persoanele care sufera de diabet de tip II (sau de boala celiaca), intrucat nu influenteaza major nivelul glicemiei in sange. Ardeiul gras si morcovul furnizeaza cantitati importante de betacaroten si vitamina C. Serviti preparatul pe un pat de spanac proaspat, pentru un aport suplimentar de luteina.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Scurgeti sucul din conserva de ton si puneti carnea intr-un bol mediu.
  2. Adaugati morcovul, telina, cubuletele de ardei gras, ceapa verde, maioneza si zeama de lamaie.
  3. Amestecati bine ingredientele cu o spatula, astfel incat sa obtineti o compozitie omogena (legumele si carnea sa fie bine incorporate in maioneza si sucul de lamaie).
  4. Asezati frunzele de spanac pe farfurie si turnati in centru salata.
  5. Ornati preparatul cu feliile de rosie proaspata.

Citeste si despre:

Salata de ton cu avocado Salata mediteraneana cu fasole si ton Salata de ton cu mazare Salata de ton marinat Salata de pui cu legume Salata de legume Salata de varza rosie cu mere Ce se intampla daca ignori micoza unghiei? Riscuri ascunse pentru sanatate Controlul electrolitilor & consultanta pentru apa potabila in München – alege apa potrivita pentru inima, muschi si sistem nervos Burger cu ton Salata de legume cu peste Chiftele de varza si ton Placinta de orez cu ton Salata de somon cu piersici Salata asortata cu carne de curcan Minune intr-un bol: salata de fructe