Salata de pui cu mere si nuci

Actualizat: 23 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Aceasta reteta de salata delicoasa furnizeaza cantitati generoase de proteine, carbohidrati de calitate si fibre solubile, asigurand 80% din doza zilnica recomandata de acid folic.

Intrucat nu contine gluten, este recomandata in dieta persoanelor cu boala celiaca. Mai poate fi consumata in siguranta si de pacientii diagnosticati cu diabet de tip II.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Puneti salata verde intr-un bol mare. Adaugati puiul, mazarea, marul, castravetele, rosiile, bucatelele de avocado, telina, ceapa verde si nucile.
  2. Asezonati cu otetul si amestecati ingredientele cu o spatula.
  3. Serviti imediat.

Citeste si despre:

Cum prepari sanatos sosurile si dressingurile pentru salate Hipercolesterolemia: Alimente sanatoase pentru inima Profitati de vara - imbogatiti-va dieta cu legume proaspete! Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara Alimente sanatoase care va ajuta sa castigati in greutate Alimentatia sanatoasa Sfaturi pentru mentinerea sanatatii copiilor Ce inseamna, de fapt, un produs cosmetic NATURAL? Top 5 lucruri esentiale pe care sigur nu le stiai despre Omega-3 Plan de detoxifiere pentru 7 zile Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor Dieta Ornish Excesul de fructe si cresterea in greutate Detoxifiere naturala de primavara Dieta cu zmeura Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva cancerului
Cere sfatul medicului ×