Salata de orez brun cu pui

Actualizat: 06 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Aceasta reteta saraca in grasimi si permisa persoanelor care sufera de boli de fiere este si o sursa excelenta de fier, fiind inspirata din bucataria japoneza.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Fierbeti orezul conform indicatiilor de pachet, scurgeti-l de apa si lasati-l intr-o oala acoperita.
  2. Introduceti pieptul de pui intr-o oala cu apa si puneti totul la fiert timp de 15 minute.
  3. Cand carnea este bine fiarta, taiati-o in felii potrivite.
  4. Separat, fierbeti broccoli-ul pana devine fraged (preferabil la aburi), apoi clatiti-l in apa rece si lasati-l la scurs intr-o sita.
  5. Impartiti orezul in doua farfurii separate si presarati deasupra ceapa verde tocata marunt si semintele de susan.
  6. Asezati peste carnea fiarta de pui si broccoli-ul.
  7. Asezonati cu otet si ghimbir ras.
  8. Serviti imediat.

Citeste si despre:

Orez brun cu carne de curcan Somon pe gratar cu garnitura de orez brun Orez fiert cu broccoli si pui Salata de pui cu paste Salata de pui cu creveti Orezul brun vs orezul alb - beneficii si atentionari Salata de pui cu morcovi si struguri 7 avantaje ale unui sistem medical privat in Romania Cum recunosti rapid un accident vascular cerebral. Cele trei semne care salveaza vieti Salata cu pui, masline si portocale Supa de legume cu orez brun Salata de pui cu grepfrut Salata de pui cu legume Orez brun cu oua si mazare Supa de pui Orez brun cu legume la cuptor