Salata Caesar
Actualizat: 23 Septembrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Informatii nutritionale/portie:
Calorii: 162
Proteine: 4g
Grasimi: 15g
Carbohidrati: 3g
Ingrediente:
- 1 bucata salata verde
- 4 linguri de ulei extravirgin
- 2 linguri de otet din vin alb
- 2 linguri de suc de lamaie
- 1 catel de usturoi, zdrobit
- 1/4 lingurita mustar
- 1/4 praf de ou
- 2 linguri de parmezan ras
- piper negru
- crutoane
Mod de preparare:
- Se curata salata verde bine si se usuca. Se rupe in bucati si se pune intr-un castron.
- Intr-un castron se amesteca impreuna uleiul de masline, otetul, sucul de lamaie, usturoiul, mustarul si praful de oua.
- Compozitia se toarna peste salata varde si se amesteca bine. Se adauga parmezanul peste salata si piperul negru, dupa gust.
- Se pun crutoanele, inainte de servire.
Va dorim pofta buna!