Salata Caesar

Actualizat: 23 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale/portie:

Calorii: 162
Proteine: 4g
Grasimi: 15g
Carbohidrati: 3g


Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Se curata salata verde bine si se usuca. Se rupe in bucati si se pune intr-un castron.
  2. Intr-un castron se amesteca impreuna uleiul de masline, otetul, sucul de lamaie, usturoiul, mustarul si praful de oua.
  3. Compozitia se toarna peste salata varde si se amesteca bine. Se adauga parmezanul peste salata si piperul negru, dupa gust.
  4. Se pun crutoanele, inainte de servire.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Salata cu pui, masline si portocale Salata de pui cu paste Salata orientala Salata aromata de ciuperci Salata de oua Salata de capsuni cu spanac Salata de cartofi Jucator principal in digitalizarea sanatatii din Romania lanseaza noi functionalitati pentru un management medical complet Care este rolul ficatului in organism si ce afectiuni pot indica durerile Salata verde, beneficii pentru sanatate Salata Waldorf Minune intr-un bol: salata de fructe Salata mediteraneana cu fasole si ton Salata de ton cu avocado Salata de avocado si rosii Sandwich rapid cu salata si ou