Salata Butterhead

Actualizat: 08 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Recomandata in dieta persoanelor diagnosticate cu boala Crohn, salata Butterhead are o aroma subtila si o textura crocanta, care se potriveste de minune cu gustul picant al ridichilor si aroma dulce a morcovilor.

O portie din acest preparat contine doar 110 calorii, furnizand 2 grame de fibre, 5 grame de carbohidrati si 2 grame de proteine.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Intr-un bol mare, amestecati otetul si uleiul, apoi asezonati cu sare si piper.
  2. Rupeti frunzele de salata in bucati potrivite (cat sa fie introduse cu usurinta in gura) si transferati-le in bolul cu dressingul preparat anterior.
  3. Completati salata cu ridichile si morcovii, apoi potriviti-o de gust cu sare si piper.
  4. Puteti servi preparatul cu germeni de grau presarati deasupra.

Citeste si despre:

7 salate pe care copiii le vor adora Minune intr-un bol: salata de fructe 4 motive pentru a servi o salata zilnic Salata verde, beneficii pentru sanatate Cum pot duce salatele la ingrasare Cum prepari sanatos sosurile si dressingurile pentru salate Arsurile stomacale: 10 sfaturi pentru sarbatori De ce merg romanii la stomatolog? Pentru un zambet ca la Hollywood Probioticele. De la disbioza la eubioza si imunitate optima. Nutritia pe timpul verii Profitati de vara - imbogatiti-va dieta cu legume proaspete! Carbohidrati benefici si nocivi pentru organism Dieta o2 5 retete rapide si sanatoase pentru sarbatori Cum iti poate salva viata consumul de avocado Telina - proprietati care te vor face sa o consumi mai des