Salata Butterhead

Actualizat: 08 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Recomandata in dieta persoanelor diagnosticate cu boala Crohn, salata Butterhead are o aroma subtila si o textura crocanta, care se potriveste de minune cu gustul picant al ridichilor si aroma dulce a morcovilor.

O portie din acest preparat contine doar 110 calorii, furnizand 2 grame de fibre, 5 grame de carbohidrati si 2 grame de proteine.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Intr-un bol mare, amestecati otetul si uleiul, apoi asezonati cu sare si piper.
  2. Rupeti frunzele de salata in bucati potrivite (cat sa fie introduse cu usurinta in gura) si transferati-le in bolul cu dressingul preparat anterior.
  3. Completati salata cu ridichile si morcovii, apoi potriviti-o de gust cu sare si piper.
  4. Puteti servi preparatul cu germeni de grau presarati deasupra.

Citeste si despre:

Salata orientala Salata verde, beneficii pentru sanatate Salata Waldorf Salata Caesar Minune intr-un bol: salata de fructe Salata mediteraneana cu fasole si ton Salata de ton cu avocado Unde poti merge cu copilul de urgenta daca are simptome de enterocolita severa? Infectii Urinare recurente – Ghid de Profilaxie Salata de avocado si rosii Salata cu pui, masline si portocale Sandwich rapid cu salata si ou Salata de pui cu paste Salata de varza rosie cu mere Salata de ton cu mazare Salata aromata de ciuperci