Salata de ton marinat

Actualizat: 11 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Fileurile de ton se taie cuburi, apoi se marineaza cu otet aromatizat de vin rosu, piper roz si putina sare.
  2. Continutul se lasa la marinat in frigider timp de cel putin o ora.
  3. Taiati tulpinile spanacului, spalati-le in mai multe ape, apoi scurgeti-le bine si lasati-le sa se usuce.
  4. Spalati ciupertile si taiati-le in cuburi.
  5. Curatati morcovul, spalati-l si taiati-l cuburi sau dati-l prin razatoare.
  6. Pe un platou, asezati spanacul in mijloc si ornati-l cu pestele marinat.
  7. Presarati ciupercile si morcovii si adaugati sare si piper.
  8. Stropiti continutul cu ulei de masline, chiar inainte de servire.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

4 retete cu peste sanatoase si usor de preparat Detoxifiere naturala de primavara Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara Cresterea aportului de Omega 3 Condimente si ierburi aromatice pe care merita sa le incercati Interactiunea alimentelor cu medicamentele 9 secrete pentru o inima mai sanatoasa Probiotice, prebiotice si enzime digestive: de ce sunt atat de importante pentru sanatatea organismului? De ce merg romanii la stomatolog? Pentru un zambet ca la Hollywood Cele mai sanatoase 25 de alimente pentru inima Dieta macrobiotica pentru toamna 10 alimente si preparate bune de gatit pe gratar Esti obosit si iti lipseste puterea de concentrare? Ce afectiune se poate ascunde in spatele acestor simptome si cum o poti trata! Cum combatem depresia prin alimentatie? Retete sanatoase de toamna Fasolea verde - informatii nutritionale si retete sanatoase