Salata de ton marinat

Publicat: 09 Ianuarie 2009 | Actualizat: 11 Noiembrie 2014

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Fileurile de ton se taie cuburi, apoi se marineaza cu otet aromatizat de vin rosu, piper roz si putina sare.
  2. Continutul se lasa la marinat in frigider timp de cel putin o ora.
  3. Taiati tulpinile spanacului, spalati-le in mai multe ape, apoi scurgeti-le bine si lasati-le sa se usuce.
  4. Spalati ciupertile si taiati-le in cuburi.
  5. Curatati morcovul, spalati-l si taiati-l cuburi sau dati-l prin razatoare.
  6. Pe un platou, asezati spanacul in mijloc si ornati-l cu pestele marinat.
  7. Presarati ciupercile si morcovii si adaugati sare si piper.
  8. Stropiti continutul cu ulei de masline, chiar inainte de servire.


Va dorim pofta buna!


Email

In care cartier din Bucuresti iti recuperezi cel mai repede investitia intr-un apartamentIn care cartier din Bucuresti iti recuperezi cel mai repede investitia intr-un apartament

Frica ingrasa, lasitatea slabeste...Frica ingrasa, lasitatea slabeste...

13 secrete din psihologie care te ajuta sa comunici cu oricine si sa obtii ceea ce vrei13 secrete din psihologie care te ajuta sa comunici cu oricine si sa obtii ceea ce vrei

Citeste si despre:

4 retete cu peste sanatoase si usor de preparat

Detoxifiere naturala de primavara

Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara

Cresterea aportului de Omega 3

Condimente si ierburi aromatice pe care merita sa le incercati

Deficienta enzimatica - cauze, simptome si surse naturale de enzime

Ai imunitate, reusesti in toate! - Ghidul obiceiurilor sanatoase pentru imunitate

Ai grija de inima ta cu acesti nutrienti esentiali

Interactiunea alimentelor cu medicamentele

9 secrete pentru o inima mai sanatoasa

Cele mai sanatoase 25 de alimente pentru inima

Dieta macrobiotica pentru toamna

10 alimente si preparate bune de gatit pe gratar