Salata de ton marinat

Actualizat: 11 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Fileurile de ton se taie cuburi, apoi se marineaza cu otet aromatizat de vin rosu, piper roz si putina sare.
  2. Continutul se lasa la marinat in frigider timp de cel putin o ora.
  3. Taiati tulpinile spanacului, spalati-le in mai multe ape, apoi scurgeti-le bine si lasati-le sa se usuce.
  4. Spalati ciupertile si taiati-le in cuburi.
  5. Curatati morcovul, spalati-l si taiati-l cuburi sau dati-l prin razatoare.
  6. Pe un platou, asezati spanacul in mijloc si ornati-l cu pestele marinat.
  7. Presarati ciupercile si morcovii si adaugati sare si piper.
  8. Stropiti continutul cu ulei de masline, chiar inainte de servire.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Salata de ton cu avocado Salata de ton cu mazare Salata mediteraneana cu fasole si ton Chiftele de varza si ton Burger cu ton Salata de somon cu piersici Placinta de orez cu ton Escare: ce sunt, factori de risc, cum se pot preveni, stadii si optiuni de tratament Cu un pas inaintea menopauzei. Recomandarea specialistilor din Germania. Salata Waldorf Salata de ton cu legume Salata de avocado si rosii Salata orientala Peste Ceviche Salata de varza rosie cu mere Paine de peste