Peste gatit in stil italienesc

Actualizat: 16 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Cu doar 110 calorii pentru o portie, acest preparat savuros din peste se bazeaza pe o combinatie de ingrediente inspirata din bucataria italieneasca.

Reteta este suficienta pentru o portie si poate fi consumata fara riscuri de persoanele care sufera de ulcer.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Introduceti in recipientul unui blender ceapa, patrunjelul, oregano-ul, busuiocul, rozmarinul si semintele de chimen dulce.
  2. Procesati, apoi transferati mixul de condimente intr-o oala, impreuna cu celelalte ingrediente, cu exceptia pestelui.
  3. Lasati supa la fiert timp de 30 de minute.
  4. Adaugati pestele, dati focul la mic, acoperiti oala si lasati totul la gatit inca 15 minute.
  5. Indepartati frunza de dafin si serviti preparatul cald.

Citeste si despre:

Alergiile la peste Mituri si informatii nutritionale despre carnea de peste Sfaturi pentru controlul aciditatii gastrice Alimentatia corecta in bolile hepatice Spasmofilie - cauze, simptome, tratament Tratamentul oncologic in cancerul de prostata #roboterapeut, un aparat de top in orasul medical, care te ajuta sa mergi mai departe, mai usor! Urgenta stomatologica. Semnele care ar trebui sa te trimita imediat la dentist Sanatatea si stilul de viata: care sunt obiceiurile la care ar trebui sa renunti? Stilul de viata si aparitia cancerului Uleiul de cocos, o optiune sanatoasa pentru gatit Stil de viata sanatos pentru sporirea fertilitatii 10 alimente si preparate bune de gatit pe gratar 3 retete sanatoase cu peste care scad riscul artritei reumatoide
Cere sfatul medicului ×