Peste gatit in stil italienesc

Actualizat: 16 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Cu doar 110 calorii pentru o portie, acest preparat savuros din peste se bazeaza pe o combinatie de ingrediente inspirata din bucataria italieneasca.

Reteta este suficienta pentru o portie si poate fi consumata fara riscuri de persoanele care sufera de ulcer.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Introduceti in recipientul unui blender ceapa, patrunjelul, oregano-ul, busuiocul, rozmarinul si semintele de chimen dulce.
  2. Procesati, apoi transferati mixul de condimente intr-o oala, impreuna cu celelalte ingrediente, cu exceptia pestelui.
  3. Lasati supa la fiert timp de 30 de minute.
  4. Adaugati pestele, dati focul la mic, acoperiti oala si lasati totul la gatit inca 15 minute.
  5. Indepartati frunza de dafin si serviti preparatul cald.

Citeste si despre:

Care este cel mai bun ulei pentru gatit 3 retete sanatoase cu peste care scad riscul artritei reumatoide Ciorba de peste cu legume Alergiile la peste Ai un stil de viata sanatos? Cum sa introduceti mai mult peste in alimentatia intregii familii 4 retete cu peste sanatoase si usor de preparat Sensibilitatea la lumina puternica – cand soarele devine prea intens si ce putem face Scapa de matreata si dermatita seboreica – Descopera solutia testata pe toate tipurile de par! Peste Ceviche Beneficiile consumului de peste Importanta unui stil de viata sanatos 10 ponturi pentru a gati in siguranta de sarbatori Tipuri de ulei pentru gatit Efectele negative ale unui stil de viata sedentar Mituri si informatii nutritionale despre carnea de peste