Peste Ceviche

Actualizat: 05 Februarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Pestele Cheviche este o specialitate a bucatariei Americii Latine, usor de digerat si cu ingrediente sanatoase.

De aceea, poate fi consumata in siguranta de persoanele care sufera de afectiuni ale colecistului. Reteta este suficienta pentru 6 portii.

Ingrediente:

Mod de preparare:
Cu o ora si jumatate inainte de preparare, marinati fileurile de peste in sucul de lamaie si ceapa rosie. Acoperiti vasul cu o folie si lasati-l la frigider, la o temperatura de aproximativ 2 grade Celsius.


Scoateti pestele din bol si preparati-l pe gratar, fara grasime adaugata, pana se gateste bine pe ambele parti. Amestecati-l apoi cu maslinele, rosiile, coriandrul si uleiul de masline, adaugand un praf de sare si unul de piper. Serviti preparatul cu chipsuri de porumb alaturi.


Citeste si despre:

Pestele ca aliment: beneficii si riscuri Alergiile la peste Consumul de peste poate ajuta la sanatatea inimii Evitarea consumului de mercur odata cu carnea de peste Beneficiile pentru sanatate ale uleiului de peste Ulei de peste Beneficiile consumului de peste Probiotice, prebiotice si enzime digestive: de ce sunt atat de importante pentru sanatatea organismului? De ce merg romanii la stomatolog? Pentru un zambet ca la Hollywood Mituri si informatii nutritionale despre carnea de peste 3 retete sanatoase cu peste care scad riscul artritei reumatoide 4 retete cu peste sanatoase si usor de preparat 8 pasi simpli de ingrijire a starii de sanatate pentru femeile de peste 40 de ani Cum sa introduceti mai mult peste in alimentatia intregii familii Cele mai bune fructe de mare si pesti pentru diabetici Uleiul de peste: afla ce beneficii are asupra imunitatii