Peste Ceviche

Actualizat: 05 Februarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Pestele Cheviche este o specialitate a bucatariei Americii Latine, usor de digerat si cu ingrediente sanatoase.

De aceea, poate fi consumata in siguranta de persoanele care sufera de afectiuni ale colecistului. Reteta este suficienta pentru 6 portii.

Ingrediente:

Mod de preparare:
Cu o ora si jumatate inainte de preparare, marinati fileurile de peste in sucul de lamaie si ceapa rosie. Acoperiti vasul cu o folie si lasati-l la frigider, la o temperatura de aproximativ 2 grade Celsius.


Scoateti pestele din bol si preparati-l pe gratar, fara grasime adaugata, pana se gateste bine pe ambele parti. Amestecati-l apoi cu maslinele, rosiile, coriandrul si uleiul de masline, adaugand un praf de sare si unul de piper. Serviti preparatul cu chipsuri de porumb alaturi.


Citeste si despre:

Paine de peste Peste cu lamaie si usturoi Beneficiile consumului de peste Mituri si informatii nutritionale despre carnea de peste Alergiile la peste 3 retete sanatoase cu peste care scad riscul artritei reumatoide Cum sa introduceti mai mult peste in alimentatia intregii familii Cum iti protejeaza pigmentul macular ochii in fiecare zi Tu esti atent la retractiile gingivale? Ciorba de peste cu legume Beneficiile uleiului de peste asupra sanatatii Mit si realitate despre uleiul de peste Ulei de peste File de peste cu sos de rosii 4 retete cu peste sanatoase si usor de preparat Evitarea consumului de mercur odata cu carnea de peste