Peste aromat cu ciuperci

Actualizat: 27 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Carnea de peste este permisa in cantitati moderate in dieta bolnavilor cu insuficienta renala.

Aportul de grasimi sanatoase este completat de cantitatea de antioxidanti din ierburile aromatice adaugate acestui preparat deosebit.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Sotati ciupercile, ardeiul gras si telina in uleiul de masline, pana se fragezesc.
  2. Adaugati restul ingredientelor (in afara de peste) in aceasta compozitie si amestecati bine.
  3. Separat, tapetati o tava de copt cu hartie de pergament si asezati fileurile de peste intr-un strat uniform.
  4. Acoperiti-le apoi cu mixtura din legume si condimente.
  5. Coaceti carnea la 175 de grade Celsius, timp de 15-20 de minute.

Citeste si despre:

Toast cu ciuperci Intoxicatia cu ciuperci Mazare verde cu ciuperci Ciuperci umplute cu legume Risotto cu ciuperci si cimbru Friptura de vita cu ciuperci Pui frantuzesc cu sos de ciuperci Ce beneficii apreciaza angajatii in cadrul companiilor? Rutina de ingrijire a dermatologilor - 5 secrete pe care le poti incerca si tu Tarta cu ciuperci si branza de capra Salata aromata de ciuperci Beneficiile consumului de ciuperci pentru organism Pui cu ciuperci si sos alb Ciuperci - Psylocibe mexicana Supa crema de ciuperci Ciuperci - Amanita Muscaria