Peste aromat cu ciuperci

Actualizat: 27 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Carnea de peste este permisa in cantitati moderate in dieta bolnavilor cu insuficienta renala.

Aportul de grasimi sanatoase este completat de cantitatea de antioxidanti din ierburile aromatice adaugate acestui preparat deosebit.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Sotati ciupercile, ardeiul gras si telina in uleiul de masline, pana se fragezesc.
  2. Adaugati restul ingredientelor (in afara de peste) in aceasta compozitie si amestecati bine.
  3. Separat, tapetati o tava de copt cu hartie de pergament si asezati fileurile de peste intr-un strat uniform.
  4. Acoperiti-le apoi cu mixtura din legume si condimente.
  5. Coaceti carnea la 175 de grade Celsius, timp de 15-20 de minute.

Citeste si despre:

Beneficiile pentru sanatate ale ciupercilor Glutamatul de sodiu utilizat ca adaos alimentar - un pericol pentru sanatate Intoxicatia cu paracetamol Condimente si ierburi aromatice pe care merita sa le incercati Piramida alimentatiei 9 sfaturi pentru a reduce caloriile de sarbatori! Alimentatia corecta pe timp de iarna De ce merg romanii la stomatolog? Pentru un zambet ca la Hollywood Probioticele. De la disbioza la eubioza si imunitate optima. Dieta pentru sindromul ADHD Pastrarea sanatatii orale a copilului 28 de alimente supernutritive Afectiuni ale cavitatii bucale Alimentatia si varsta - Rolul fibrelor in dieta Dieta Dukan Uleiul de nuca, beneficii pentru sanatate