Paine de peste

Actualizat: 22 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Se curata de coaja si de seminte rosiile.
  2. Se toaca foarte marunt usturoiul si busuiocul
  3. Se caleste usturoiul in ulei de masline cu putina apa si se adauga rosiile. Se lasa pe foc pana se usuca.
  4. Se taie pestele in bucati si se amesteca in blender cu preparatul din rosii, ouale batute si busuiocul tocat.
  5. Se condimenteaza cu sare si piper.
  6. Se incalzeste cuptorul la 100 de grade C.
  7. Se unge tava cu ulei, se toarna amestecul in ea si se coace in cuptor, timp de 30 de minute.
  8. Se poate servi rece sau culd, simplu sau cu sos de rosii.


Tipsuri pentru dieta
:
Vitaminele antioxidante din rosii, acizii omega 3 din peste si acidul linoleic din uleiul de masline, combat colesterolul din oua si echilibreaza reteta.
Este o reteta bogata in proteine. Se poate servi cu orez - garnitura bogata in glucide.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Beneficiile consumului de peste 3 retete sanatoase cu peste care scad riscul artritei reumatoide Adevarul din spatele miturilor despre sanatate Cum sa preparati un sandwich sanatos Consumul de gluten: benefic sau nociv Adevaruri despre poftele alimentare Intoleranta la gluten De ce merg romanii la stomatolog? Pentru un zambet ca la Hollywood Probioticele. De la disbioza la eubioza si imunitate optima. Efectele diabetului asupra organismului - bolile cardiovasculare Nutritia pe timpul verii Carbohidrati benefici si nocivi pentru organism Ce inseamna sa mananci sanatos? Durerea cervicala Retete sanatoase de toamna Fasolea verde - informatii nutritionale si retete sanatoase