Chiftelute de peste cu sfecla

Actualizat: 17 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Aceasta reteta este recomandata pentru persoanele care tin un regim hepatic, datorita modului dietetic in care pestele si legumele sunt gatite.

Nutrientii furnizati previn deficientele nutritionale si asista functia hepatica.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Curatati cartofii, taiat-i cubulete si puneti-i la fiert.
  2. Fierbeti pestele in apa cu sare, iar cand carnea se fragezeste bine, indepartati oasele si tocati-o impreuna cu painea inmuiata in apa plata.
  3. Amestecati aceasta compozitie oul, orezul fiert si sarea.
  4. Formati in palma chiftelele si fierbeti-le la aburi aproximativ 20 de minute.
  5. Serviti-le impreuna cu cartofii natur, presarati cu patrunjel, si sfecla coapta, taiata felii potrivite.

Citeste si despre:

Salata de sfecla cu branza Sucul de sfecla rosie si hipertensiunea arteriala Chiftelute delicioase de vita Ciorba de peste cu legume Salata de sfecla si morcovi cu ghimbir File de peste cu sos de rosii Cum sa introduceti mai mult peste in alimentatia intregii familii Tu esti atent la retractiile gingivale? Siguranta pe primul loc: cand seringa, branula si perfuzorul definesc siguranta clinica Mit si realitate despre uleiul de peste Salata de legume cu peste Beneficiile consumului de peste Chiftelute de cuscus cu salata verde Evitarea consumului de mercur odata cu carnea de peste Peste cu lamaie si usturoi Ulei de peste