Chiftelute de peste cu sfecla
Actualizat: 17 Octombrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Aceasta reteta este recomandata pentru persoanele care tin un regim hepatic, datorita modului dietetic in care pestele si legumele sunt gatite.
Nutrientii furnizati previn deficientele nutritionale si asista functia hepatica.
Ingrediente
- 300 grame cod
- 3 linguri orez fiert
- 1 felie de paine
- 4 cartofi
- 1 ou
- 2 sfecle potrivite, deja coapte
- un praf de sare
- patrunjel proaspat, maruntit
Mod de preparare
- Curatati cartofii, taiat-i cubulete si puneti-i la fiert.
- Fierbeti pestele in apa cu sare, iar cand carnea se fragezeste bine, indepartati oasele si tocati-o impreuna cu painea inmuiata in apa plata.
- Amestecati aceasta compozitie oul, orezul fiert si sarea.
- Formati in palma chiftelele si fierbeti-le la aburi aproximativ 20 de minute.
- Serviti-le impreuna cu cartofii natur, presarati cu patrunjel, si sfecla coapta, taiata felii potrivite.