Chiftelute de peste cu sfecla

Actualizat: 17 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Aceasta reteta este recomandata pentru persoanele care tin un regim hepatic, datorita modului dietetic in care pestele si legumele sunt gatite.

Nutrientii furnizati previn deficientele nutritionale si asista functia hepatica.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Curatati cartofii, taiat-i cubulete si puneti-i la fiert.
  2. Fierbeti pestele in apa cu sare, iar cand carnea se fragezeste bine, indepartati oasele si tocati-o impreuna cu painea inmuiata in apa plata.
  3. Amestecati aceasta compozitie oul, orezul fiert si sarea.
  4. Formati in palma chiftelele si fierbeti-le la aburi aproximativ 20 de minute.
  5. Serviti-le impreuna cu cartofii natur, presarati cu patrunjel, si sfecla coapta, taiata felii potrivite.

Citeste si despre:

Cum sa introduceti mai mult peste in alimentatia intregii familii Pestele ca aliment: beneficii si riscuri Alergiile la peste Consumul de peste poate ajuta la sanatatea inimii Evitarea consumului de mercur odata cu carnea de peste Beneficiile pentru sanatate ale uleiului de peste Ulei de peste Cei mai importanti medici din Romania in imagistica sanului prezenti la Bucuresti cu ultimele noutati in domeniu Colicile la sugari: sfaturi practice pentru parinti Beneficiile consumului de peste Sucul de sfecla rosie si hipertensiunea arteriala Mituri si informatii nutritionale despre carnea de peste 3 retete sanatoase cu peste care scad riscul artritei reumatoide 4 retete cu peste sanatoase si usor de preparat 8 pasi simpli de ingrijire a starii de sanatate pentru femeile de peste 40 de ani Cele mai bune fructe de mare si pesti pentru diabetici