Chiftele de varza si ton

Actualizat: 06 Februarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Varietatea de nutrienti din chiftelele de varza si ton este binevenita in alimentatia unui bolnav de ciroza hepatica. Tonul aduce numeroase beneficii ficatului, furnizand cantitati importante de proteine si acizi grasi omega-3, care diminueaza nivelul colesterolului rau si al trigliceridelor. Reteta este suficienta pentru 20 de portii.

Ingrediente:

Mod de preparare:


Puneti toate ingredientele intr-un bol mare, amestecati-le cu o spatula si lasati compozitia sa se odihneasca 10 minute. Incingeti o tigaie anti-aderenta la foc potrivit si adaugati uleiul de rapita. Puneti cate o lingura din compozitia cu ton in tigaie si prajiti chiftelele pe ambele parti, pana devin aurii. Daca doriti o textura mai fina, puteti procesa compozitia in blender inainte de prajire.


Citeste si despre:

Chiftele de spanac Salata de ton cu avocado Supa de varza Salata de ton marinat Salata de varza rosie cu mere Salata de ton cu mazare Dieta cu supa de varza - beneficii si riscuri O vizita de referinta: Dr. Richard G. Fessler, pionier in neurochirurgie, la Bucuresti 5 tipuri de interventii in care poate fi utilizat robotul Brainlab Salata mediteraneana cu fasole si ton Dieta cu supa de varza Burger cu ton Salata de varza Bibilica cu varza Placinta de orez cu ton Ce beneficii ofera varza pentru sanatate