Chiftele de varza si ton

Actualizat: 06 Februarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Varietatea de nutrienti din chiftelele de varza si ton este binevenita in alimentatia unui bolnav de ciroza hepatica. Tonul aduce numeroase beneficii ficatului, furnizand cantitati importante de proteine si acizi grasi omega-3, care diminueaza nivelul colesterolului rau si al trigliceridelor. Reteta este suficienta pentru 20 de portii.

Ingrediente:

Mod de preparare:


Puneti toate ingredientele intr-un bol mare, amestecati-le cu o spatula si lasati compozitia sa se odihneasca 10 minute. Incingeti o tigaie anti-aderenta la foc potrivit si adaugati uleiul de rapita. Puneti cate o lingura din compozitia cu ton in tigaie si prajiti chiftelele pe ambele parti, pana devin aurii. Daca doriti o textura mai fina, puteti procesa compozitia in blender inainte de prajire.


Citeste si despre:

Dieta cu supa de varza Dieta cu supa de varza - beneficii si riscuri Ce beneficii ofera varza pentru sanatate Alimente care previn cancerul de colon 4 retete cu peste sanatoase si usor de preparat Vitaminele care sporesc fertilitatea Alergiile la peste Cei mai importanti medici din Romania in imagistica sanului prezenti la Bucuresti cu ultimele noutati in domeniu Colicile la sugari: sfaturi practice pentru parinti Bauturile carbogazoase: 15 motive pentru a renunta la ele Remedii la domiciliu pentru tratarea raguselii Sfaturi pentru o 'voce sanatoasa' Care sunt secretele unei diete sanatoase? Modificari de culoare ale pielii - semnele hiperpigmentare Aspirina: 6 proprietati terapeutice uimitoare Colonul iritabil - recomandari alimentare