Burger cu ton

Actualizat: 22 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informati nutritionale/portie:

Calorii: 223
Proteine: 27g
Grasimi 9g

Ingrediente:



Mod de preparare:

  1. Se amesteca fin ingredientele din prima coloana cu ajutorul unui blander sau alt pasator.
  2. Continutul se modeleaza in forma de burgeri (4) care se aseaza pe o farfurie fara sa se atinga unul de altul si se introduce la frigider, acoperit bine cu o folie de plastic, timp de o ora.
  3. Se pune faina si sarea intr-o farfurie si se amesteca. Se dau burgerii de ton prin faina pe ambele parti. Se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins, la foc mediu. Se lasa sa se prajeasca aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
  4. Burgerii trebuie asezati in tigaie, in asa feli incat sa nu se atinga.
  5. Chiflele se taie in doua felii si se pun burgerii intre ele.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Burger cu somon Salata de ton cu avocado Salata mediteraneana cu fasole si ton Placinta de orez cu ton Salata de ton marinat Salata de ton cu mazare Burger vegetal Ghid pentru ingrijirea piciorului diabetic: cum sa previi complicatiile Secretul unui ten impecabil: Cum sa scapi rapid de cosuri si pete Chiftele de varza si ton Sandwich cu ton Omleta cu praz si branza Brie Salata de ton cu legume Chifle cu ierburi aromatice Peste cu lamaie si usturoi Cartofi dulci cu usturoi