Burger cu ton

Actualizat: 22 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informati nutritionale/portie:

Calorii: 223
Proteine: 27g
Grasimi 9g

Ingrediente:



Mod de preparare:

  1. Se amesteca fin ingredientele din prima coloana cu ajutorul unui blander sau alt pasator.
  2. Continutul se modeleaza in forma de burgeri (4) care se aseaza pe o farfurie fara sa se atinga unul de altul si se introduce la frigider, acoperit bine cu o folie de plastic, timp de o ora.
  3. Se pune faina si sarea intr-o farfurie si se amesteca. Se dau burgerii de ton prin faina pe ambele parti. Se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins, la foc mediu. Se lasa sa se prajeasca aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
  4. Burgerii trebuie asezati in tigaie, in asa feli incat sa nu se atinga.
  5. Chiflele se taie in doua felii si se pun burgerii intre ele.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Vitaminele care sporesc fertilitatea Alergiile la peste Bauturile carbogazoase: 15 motive pentru a renunta la ele Remedii la domiciliu pentru tratarea raguselii Sfaturi pentru o 'voce sanatoasa' Alimente care previn cancerul de colon Modificari de culoare ale pielii - semnele hiperpigmentare Cei mai importanti medici din Romania in imagistica sanului prezenti la Bucuresti cu ultimele noutati in domeniu Colicile la sugari: sfaturi practice pentru parinti Aspirina: 6 proprietati terapeutice uimitoare 4 retete cu peste sanatoase si usor de preparat Beneficiile uleiului de peste asupra sanatatii Valoarea nutritionala si medicinala a fructelor de curmale Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva cancerului Hipercolesterolemia: Alimente sanatoase pentru inima 10 pericole alimentare