Spaghete italienesti cu dovlecei
Actualizat: 17 Octombrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Aceasta reteta preluata din bucataria italieneasca este potrivita pentru regimul alimentar recomandat in cazul urticariei.
Usor de digerat si tolerat de sistemul digestiv, nu influenteaza nivelul inflamatiilor in organism.
Ingrediente
- 500 grame spaghete
- 700 grame dovlecel taiat rondele fine
- 3 linguri ulei de nuca
- 2 catei de usturoi pisati
- cateva frunze proaspete de busuioc
- 2 linguri fulgi de drojdie inactiva
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare
- Incalziti uleiul de nuca intr-o tigaie si adaugati usturoiul pisat si dovlecelul.
- Amestecati bine cateva minute, pana cand dovlecelul devine auriu si crocant la suprafata si fraged in interior.
- Fierbeti pastele, scurgeti-le bine si adaugati-le tigaie, impreuna cu dovlecelul, busuiocul si fulgii de drojdie.
- Mai lasati pastele pe foc inca 5 minute.
- Serviti-le imediat.