Spaghete italienesti cu dovlecei

Actualizat: 17 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Aceasta reteta preluata din bucataria italieneasca este potrivita pentru regimul alimentar recomandat in cazul urticariei.

Usor de digerat si tolerat de sistemul digestiv, nu influenteaza nivelul inflamatiilor in organism.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Incalziti uleiul de nuca intr-o tigaie si adaugati usturoiul pisat si dovlecelul.
  2. Amestecati bine cateva minute, pana cand dovlecelul devine auriu si crocant la suprafata si fraged in interior.
  3. Fierbeti pastele, scurgeti-le bine si adaugati-le tigaie, impreuna cu dovlecelul, busuiocul si fulgii de drojdie.
  4. Mai lasati pastele pe foc inca 5 minute.
  5. Serviti-le imediat.

Citeste si despre:

Spaghete bolognese Omleta cu spaghete Dovlecei cu smantana Paine cu dovlecei Sos de rosii pentru spaghete Salata de dovlecei cu fructe Dovlecei bulgaresti O vizita de referinta: Dr. Richard G. Fessler, pionier in neurochirurgie, la Bucuresti 5 tipuri de interventii in care poate fi utilizat robotul Brainlab Salata usoara de dovlecei Spaghetele - informatii nutritionale Cuscus cu pui si dovlecel Supa de dovlecel Caponata Sfaturi pentru o toamna sanatoasa: imunitate, alimentatie, dieta Burger cu somon