Spaghete italienesti cu dovlecei

Actualizat: 17 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Aceasta reteta preluata din bucataria italieneasca este potrivita pentru regimul alimentar recomandat in cazul urticariei.

Usor de digerat si tolerat de sistemul digestiv, nu influenteaza nivelul inflamatiilor in organism.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Incalziti uleiul de nuca intr-o tigaie si adaugati usturoiul pisat si dovlecelul.
  2. Amestecati bine cateva minute, pana cand dovlecelul devine auriu si crocant la suprafata si fraged in interior.
  3. Fierbeti pastele, scurgeti-le bine si adaugati-le tigaie, impreuna cu dovlecelul, busuiocul si fulgii de drojdie.
  4. Mai lasati pastele pe foc inca 5 minute.
  5. Serviti-le imediat.

Citeste si despre:

Spaghetele - informatii nutritionale Alimente sanatoase care va ajuta sa castigati in greutate Plan de detoxifiere pentru 7 zile Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor Refluxul gastroesofagian: alimente recomandate Detoxifiere naturala de primavara 6 produse dietetice care ingrasa Ce inseamna, de fapt, un produs cosmetic NATURAL? Top 5 lucruri esentiale pe care sigur nu le stiai despre Omega-3 Alimente bogate in antioxidanti Cum sa preparati un sandwich sanatos Cat inseamna o portie de fructe sau legume? Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara 10 reguli de urmat pentru a gati sanatos Alimentatia corecta pe timp de iarna Proteinele in dieta vegana
Cere sfatul medicului ×