Paste mediteraneene

Actualizat: 14 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale/portie:

Calorii: 487
Colesterol: 6 mg
Carbohidrati: 73 g
Fibre: 3 g
Proteine: 16 g

Ingrediente:


Mod de pregatire:

  1. Intr-o oala mare cu apa cu sare se pun la fiert pastele timp de aproximativ 8-10 minute, in functie de grosimea si forma lor. Dupa ce se fierb, se lasa la scurs intr-o sita. Uleiul se incalzeste intr-o cratita, se adauga usturoiul si jumatate din cantitatea de busuioc, jumatate din cantitatea de rosii si piper si se calesc aproximativ 3 minute. Pastele se pun intr-un castron mare. Pese ele se toarna compozitia calita peste care se adauga, in castron, rosiile si busuiocul ramase. Se amesteca bine. Se va pune sare dupa gust.
  2. Deasupra se va pune parmezanul sau cascavalul ras.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Paste fusilli cu pui Paste cu mazare Paste cu sparanghel si lamaie Paste Primavera Consumul de paste si mentinerea siluetei Paste cu creveti, branza degresata si lamaie Paste fara gluten cu sos de nuci Siguranta pe primul loc: cand seringa, branula si perfuzorul definesc siguranta clinica Controlul optim al transpiratiei excesive incepe primavara Paste cu jambon si spanac Linguini (paste) cu scoici Paste cu sos de lamaie Pui italienesc (cacciatore) cu branza si paste Moduri istete prin care sa faceti preparatele de Paste mai sanatoase Paste linguini Carbonara Salata de pui cu paste