Paste mediteraneene

Actualizat: 14 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale/portie:

Calorii: 487
Colesterol: 6 mg
Carbohidrati: 73 g
Fibre: 3 g
Proteine: 16 g

Ingrediente:


Mod de pregatire:

  1. Intr-o oala mare cu apa cu sare se pun la fiert pastele timp de aproximativ 8-10 minute, in functie de grosimea si forma lor. Dupa ce se fierb, se lasa la scurs intr-o sita. Uleiul se incalzeste intr-o cratita, se adauga usturoiul si jumatate din cantitatea de busuioc, jumatate din cantitatea de rosii si piper si se calesc aproximativ 3 minute. Pastele se pun intr-un castron mare. Pese ele se toarna compozitia calita peste care se adauga, in castron, rosiile si busuiocul ramase. Se amesteca bine. Se va pune sare dupa gust.
  2. Deasupra se va pune parmezanul sau cascavalul ras.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Beneficiile dietei mediteraneene Afectiuni comune ale picioarelor Mituri despre sanatate Dieta mediteraneana imbunatateste memoria si creste longevitatea Secretele dietei DASH Cum va influenteaza dieta starea de spirit Cum alegem o pasta buna de dinti? Urgenta stomatologica. Semnele care ar trebui sa te trimita imediat la dentist Cum poti profita de ultima tehnologie in materie de analize medicale Consumul de paste si mentinerea siluetei Moduri istete prin care sa faceti preparatele de Paste mai sanatoase Cum sa alegeti pasta de dinti potrivita Pastele se apropie cu pasi repezi: ce faci cand sarbatorile te deprima? Cum iti revii dupa masa de Paste Nu lua pastile fara sfatul medicului! Pot avea urmari extrem de grave Sfaturi utile pentru un Paste sanatos
Cere sfatul medicului ×