Paste linguini Carbonara
Actualizat: 11 Decembrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Aceasta reteta de paste linguini este adaptata necesitatilor specifice ale persoanelor care sufera de anemie. Timpul de preparare este redus, la fel si continutul de sare si grasimi.
Ingrediente
- 350 grame paste linguini
- 1 felie groasa de bacon, taiata cubulete
- 2 oua mari
- 2 albusuri de ou
- 30 grame branza rasa
- 30 grame mazare congelata
- 2 linguri busuioc proaspat maruntit
Mod de preparare
- Fierbeti pastele conform indicatiilor de pe pachet.
- Separat, prajiti baconul intr-o tigaie anti-aderenta, pana devine crocant.
- Intr-o oala medie, amestecati ouale, albusurile si branza.
- Adaugati baconul prajit, mazarea si o ceasca de apa si puneti totul la foc mediu, ametecand din cand in cand.
- Dupa 10 minute, adaugati si pastele fierte, incorporandu-le bine in sos.
- Inainte de servire, garnisiti preparatul cu busuiocul proaspat tocat.