Omleta cu spaghete

Actualizat: 25 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale/portie:

Calorii: 296
Colesterol: 203 mg
Carbohidrati: 19 g
Fibre: 1 g
Proteine: 14 mg

Ingrediente:



Mod de preparare:

  1. Se topeste untul amestecat cu uleiul intr-o cratita mare, la foc moderat.
  2. Se calesc legumele, 5 minute, amestecand.
  3. Se adauga pastele amestecand incontinuu, timp de 5-7 minute, pana cand legumele s-au inmuiat iar pastele capata culoare maro aurie. Intr-un castron se bat bine ouale cu lapte, sare si piper.
  4. Se toarna si branza rasa. Se mai lasa inca 2 minute sau pana cand ouale s-au prajit. Cu o spatula, ridicati omleta si intoarceti-o pe cealalta parte. Prajiti-o si pe cealalta parte 2-3 minute.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Spaghete bolognese Omleta cu praz si branza Brie Fritatta (omleta) cu spanac Sos de rosii pentru spaghete Spaghete italienesti cu dovlecei Omleta din albusuri cu rosii si dovlecel Omleta cu spanac O vizita de referinta: Dr. Richard G. Fessler, pionier in neurochirurgie, la Bucuresti 5 tipuri de interventii in care poate fi utilizat robotul Brainlab Omleta cu dovlecel Linguini (paste) cu scoici Spaghetele - informatii nutritionale 7 motive pentru care puteti sa consumati mai multe oua Paste fusilli cu pui Paste mediteraneene Paste cu jambon si spanac