Omleta cu spaghete
Actualizat: 25 Septembrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Informatii nutritionale/portie:
Calorii: 296
Colesterol: 203 mg
Carbohidrati: 19 g
Fibre: 1 g
Proteine: 14 mg
Ingrediente:
- 1 lingura cu ulei de masline
- 1 lingura cu unt
- 1 ceasca cu legume asortate taiate marunt (ceapa,
- ardei, ciuperci, broccoli, etc.)
- 400 gr paste fierte (de orice fel)
- 4 oua
- 1/2 cana de lapte
- 1/2 cana branza rasa
- sare
- piper
Mod de preparare:
- Se topeste untul amestecat cu uleiul intr-o cratita mare, la foc moderat.
- Se calesc legumele, 5 minute, amestecand.
- Se adauga pastele amestecand incontinuu, timp de 5-7 minute, pana cand legumele s-au inmuiat iar pastele capata culoare maro aurie. Intr-un castron se bat bine ouale cu lapte, sare si piper.
- Se toarna si branza rasa. Se mai lasa inca 2 minute sau pana cand ouale s-au prajit. Cu o spatula, ridicati omleta si intoarceti-o pe cealalta parte. Prajiti-o si pe cealalta parte 2-3 minute.
Va dorim pofta buna!