Varza de Bruxelles la cuptor

Actualizat: 12 Decembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Varza de Bruxelles este un aliment cu numeroase beneficii pentru sanatate, recomandat si in regimul persoanelor care sufera de dislipidemie.

Poate fi o garnitura excelenta pentru carnea slaba.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Preincalziti cuptorul la 130 de grade Celsius.
  2. Taiati capetele maronii ale verzelor de Bruxelles si indepartati frunzele ingalbenite.
  3. Amestecati-le intr-un bol cu uleiul de masline, sarea si piperul.
  4. Tapetati o tava cu hartie de pergament si coaceti varza timp de 35-40 de minute (pana devine crocanta la exterior si frageda in interior).
  5. Schimbati din cand in cand pozitia verzelor in tava, astfel incat sa se rumeneasca uniform.
  6. Serviti preparatul imediat.

Citeste si despre:

Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva cancerului Dieta ABS Cartofii mov sau violeti scad tensiunea arteriala Dieta Raw Dieta si riscul de cancer Masa corporala ideala Dieta Sugar Busters (Eliminati zaharul) #roboterapeut, un aparat de top in orasul medical, care te ajuta sa mergi mai departe, mai usor! Urgenta stomatologica. Semnele care ar trebui sa te trimita imediat la dentist 10 legume cu continut redus de carbohidrati Xenoestrogenii 6 retete delicioase pentru mentinerea sanatatii oaselor Aliatii organismului in sezonul rece: antioxidantii Alimente care determina constipatia Legile alimentatiei pentru mentinerea tineretii Piramida alimentatiei
Cere sfatul medicului ×