Sufleu de morcovi

Actualizat: 10 Decembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Sufleul de morcovi este un preparat simplu, usor si aromat, excelent pentru bolnavii diagnosticati cu hepatita sau alte suferinte ale ficatului

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Pune morcovii la fiert timp de 20 de minute, dupa care adauga-i intr-un blender si mixeaza-i pana cand obtii o pasta omogena.
  2. Adauga ouale, zaharul si sarea.
  3. Cand s-au amestecat bine, completeaza cu faina si praful de copt pe care le amesteci cu ajutorul unei spatule.
  4. Intr-un vas termorezistent, uns cu unt, adauga amestecul si da-l la cuptor, la 180 C, timp de 45 de minute.
  5. Sufleul de morcovi se serveste caldut.

Citeste si despre:

Ciocolata neagra, mai benefica pentru vedere decat morcovul De ce sunt importanti morcovii in alimentatie si ce beneficii aduc 6 produse dietetice care ingrasa Profitati de vara - imbogatiti-va dieta cu legume proaspete! Carbohidrati benefici si nocivi pentru organism Informatii surprinzatoare despre beta-caroten 12 idei de meniuri lacto-ovo vegetariene care nu depasesc 500 de calorii Ce inseamna, de fapt, un produs cosmetic NATURAL? Top 5 lucruri esentiale pe care sigur nu le stiai despre Omega-3 Prevenirea si tratarea tenului acneic la adolescenti Plan de detoxifiere pentru 7 zile 7 salate pe care copiii le vor adora Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor Dieta de primavara pentru infrumusetarea tenului Sfaturi medicale de care sa tii cont de sarbatori Frumusete din interior catre exterior
Cere sfatul medicului ×