Sufleu de morcovi
Actualizat: 10 Decembrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Sufleul de morcovi este un preparat simplu, usor si aromat, excelent pentru bolnavii diagnosticati cu hepatita sau alte suferinte ale ficatului
Ingrediente
- 600 g morcovi
- 3 oua
- 3 linguri de faina
- 125 g de unt
- 200 g de zahar brun
- 1 lingurita de praf de copt
- 1 varf de lingurita de sare
- 1 lingura de unt
Mod de preparare
- Pune morcovii la fiert timp de 20 de minute, dupa care adauga-i intr-un blender si mixeaza-i pana cand obtii o pasta omogena.
- Adauga ouale, zaharul si sarea.
- Cand s-au amestecat bine, completeaza cu faina si praful de copt pe care le amesteci cu ajutorul unei spatule.
- Intr-un vas termorezistent, uns cu unt, adauga amestecul si da-l la cuptor, la 180 C, timp de 45 de minute.
- Sufleul de morcovi se serveste caldut.