Sparanghel crocant copt pe gratar

Actualizat: 09 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Sparanghelul detine numeroase proprietati benefice sanatatii in general si controlului diabetului de tip II in particular. Aceasta reteta cu preparare rapida este suficienta pentru patru portii si poate fi folosita oricand ca garnitura pentru carne.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Taiati capetele tijelor de sparanghel si acoperiti-le in totalitate cu ulei de masline.
  2. Puneti-le la copt pe gratar cate 2-3 minute pe fiecare parte, la foc mare, pana cand devin fragede in mijloc (si putin crocante la exterior).
  3. Presarati deasupra piperul negru si otetul balsamic.
  4. Serviti preparatul imediat.

Citeste si despre:

10 alimente si preparate bune de gatit pe gratar Salata de ardei preparati pe gratar Sparanghel cu susan, ghimbir si usturoi Idei de preparare si servire sanatoasa a alimentelor pe gratar in timpul verii Paste cu sparanghel si lamaie Siguranta alimentelor la gratar Legatura dintre gratar si cancer. Cum prevenim efectele nocive? O vizita de referinta: Dr. Richard G. Fessler, pionier in neurochirurgie, la Bucuresti 5 tipuri de interventii in care poate fi utilizat robotul Brainlab Somon la gratar II Somon la gratar I Somon pe gratar cu garnitura de orez brun Friptura de pui pe gratar cu lamaie Supa de pui cu sparanghel 6 retete potrivite pentru un gratar sau picnic in aer liber File de cod la gratar cu sos de rosii coapte