Sparanghel crocant copt pe gratar

Actualizat: 09 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Sparanghelul detine numeroase proprietati benefice sanatatii in general si controlului diabetului de tip II in particular. Aceasta reteta cu preparare rapida este suficienta pentru patru portii si poate fi folosita oricand ca garnitura pentru carne.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Taiati capetele tijelor de sparanghel si acoperiti-le in totalitate cu ulei de masline.
  2. Puneti-le la copt pe gratar cate 2-3 minute pe fiecare parte, la foc mare, pana cand devin fragede in mijloc (si putin crocante la exterior).
  3. Presarati deasupra piperul negru si otetul balsamic.
  4. Serviti preparatul imediat.

Citeste si despre:

10 alimente si preparate bune de gatit pe gratar Condimente si ierburi aromatice pe care merita sa le incercati Sparanghelul - beneficii pentru sanatate Siguranta alimentelor la gratar Idei de preparare si servire sanatoasa a alimentelor pe gratar in timpul verii 6 retete potrivite pentru un gratar sau picnic in aer liber Medicii sau nutritionistii pot acum sa castige un venit pasiv din recomandarile de suplimente Cosuri cadou elegante, cele mai inspirate alegeri din 2024, pentru medici de top Cat de nociva poate fi carnea la gratar? Legatura dintre gratar si cancer. Cum prevenim efectele nocive? Despre vara si prea multe calorii Pericolele verii pentru piele Alimente si bauturi care va pot ingrasa pe timp de vara Motive pentru a consuma bame zilnic Toxiinfectia alimentara, o boala frecventa vara