Sparanghel crocant copt pe gratar
Actualizat: 09 Ianuarie 2015
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Sparanghelul detine numeroase proprietati benefice sanatatii in general si controlului diabetului de tip II in particular. Aceasta reteta cu preparare rapida este suficienta pentru patru portii si poate fi folosita oricand ca garnitura pentru carne.
Ingrediente
- 500 grame sparanghel proaspat
- 1 lingura ulei de masline
- 1 jumatate de lingurita piper negru
- 1 lingurita otet balsamic
Mod de preparare
- Taiati capetele tijelor de sparanghel si acoperiti-le in totalitate cu ulei de masline.
- Puneti-le la copt pe gratar cate 2-3 minute pe fiecare parte, la foc mare, pana cand devin fragede in mijloc (si putin crocante la exterior).
- Presarati deasupra piperul negru si otetul balsamic.
- Serviti preparatul imediat.