Sos Tetrazzini

Actualizat: 15 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Sosul Tretazzini este o specialitate a bucatariei traditionale italienesti, servita in general ca garnitura pentru preparatele din carne de pui (friptura, gratar etc.) sau cu paste.

Acest sos usor poate fi consumat si de persoanele care sufera de insuficienta renala.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Topiti untul intr-o oala si incorporati faina.
  2. Adaugati imediat laptele si supa calda de pui (strecurata), amestecand constant pentru a preveni formarea de cocoloase.
  3. Fierbeti sosul la foc potrivit, pana devine gros si omogen.
  4. Spre final, adaugati vinul si amestecati bine.
  5. Lasati preparatul sa se raceasca un sfert de ora inainte sa il serviti alaturi de carnea de pui.

Citeste si despre:

SOS pielea ultra uscata Spaghetele - informatii nutritionale Profitati de vara - imbogatiti-va dieta cu legume proaspete! Humus - beneficii si retete sanatoase Beneficiile pentru sanatatea generala a consumului de merisoare Stabilirea preturilor produselor medicamentoase de uz uman de care beneficiaza asiguratii, cu sau fara contributie personala Ce inseamna, de fapt, un produs cosmetic NATURAL? Top 5 lucruri esentiale pe care sigur nu le stiai despre Omega-3 Plan de detoxifiere pentru 7 zile 7 salate pe care copiii le vor adora Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor Refluxul gastroesofagian: alimente recomandate 10 pericole alimentare Factorii care declanseaza pirozisul (arsurile retrosternale) Minune intr-un bol: salata de fructe
Cere sfatul medicului ×