Praz in stil grecesc

Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Se curata partea alba de la praz si se leaga cele 12 bucati intr-un buchet. Se pune prazul la fiert.
  2. Se prepara sosusl. Se goleste cutia cu pasta de rosii intr-o oala; se adauga vinul rosu, sare, piper, dafin, cimbru, capere si o lingura ulei de masline. Se lasa la foc mic timp de 5 minute.
  3. Se scoate prazul de la fiert, se stoarce bine de apa, se desface din legatura si se aseaza in tava. Se adauga cimbrul, frunzele de dafin si se imbraca prazul in sos.
  4. Se introduceti tava in cuptorul pre-incalzit, la foc mic, timp de 30 de min.
  5. Inainte de servire, se adauga suc de lamaie.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Omleta cu praz si branza Brie Placinta de pui, cartofi si praz Dieta cu calorii negative Magret de rata cu salata Dieta de 100 de calorii Reteta Monica Tatoiu 4 retete recomandate ca alternative sanatoase la preparate bogate in calorii Siguranta pe primul loc: cand seringa, branula si perfuzorul definesc siguranta clinica Controlul optim al transpiratiei excesive incepe primavara Cocktail dietetic Supa crema de broccoli si praz Vinete cu verdeata Dieta macrobiotica Fasole verde cu carnati Sandwich dietetic Pate dietetic