Piure de morcovi cu orez

Actualizat: 22 Decembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Acest preparat recomandat in perioade de recuperare dupa debutul varsaturilor este usor de gatit si digerat, fiind benefic inclusiv femeilor insarcinate cu greturi persistente.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Umpleti o oala cu apa si adaugati orezul, lasandu-l la fiert acoperit circa 30 de minute (amestecati din cand in cand).
  2. Adaugati morcovul, acoperiti si mai lasati oala la fiert inca 15 minute.
  3. Transferati apoi orezul, morcovul, patrunjelul si chimenul in recipientul blenderului si procesati, pana obtineti un piure (adaugati apa fiarta din oala, daca este necesar).
  4. Consumati preparatul imediat.

Citeste si despre:

Supa simpla de morcovi Piure de vinete cu iaurt Orez fiert cu broccoli si pui Dieta cu orez Prajitura cu morcovi si ananas Piure de cartofi cu usturoi Supa de linte si morcovi Tu esti atent la retractiile gingivale? Siguranta pe primul loc: cand seringa, branula si perfuzorul definesc siguranta clinica Orez brun cu carne de curcan Budinca de orez cu pere si scortisoara Placinta de orez cu ton Piure de banane si biscuiti Somon pe gratar cu garnitura de orez brun Salata de pui cu morcovi si struguri Orez cu sos iute