Piure de morcovi cu orez

Actualizat: 22 Decembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Acest preparat recomandat in perioade de recuperare dupa debutul varsaturilor este usor de gatit si digerat, fiind benefic inclusiv femeilor insarcinate cu greturi persistente.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Umpleti o oala cu apa si adaugati orezul, lasandu-l la fiert acoperit circa 30 de minute (amestecati din cand in cand).
  2. Adaugati morcovul, acoperiti si mai lasati oala la fiert inca 15 minute.
  3. Transferati apoi orezul, morcovul, patrunjelul si chimenul in recipientul blenderului si procesati, pana obtineti un piure (adaugati apa fiarta din oala, daca este necesar).
  4. Consumati preparatul imediat.

Citeste si despre:

Dieta pentru afectiunile gastrointestinale Alimentatia in functie de varsta: 6-12 luni Plan de detoxifiere pentru 7 zile Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva cancerului Gastroenterita - o problema de sanatate mereu actuala Diareea la copiii mai mici de 11 ani Medicii sau nutritionistii pot acum sa castige un venit pasiv din recomandarile de suplimente Cosuri cadou elegante, cele mai inspirate alegeri din 2024, pentru medici de top 9 sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa Ardeti grasimile si dezvoltati-va musculatura in 5 saptamani Alimentatia corecta a copiilor Indicele glicemic al alimentelor Ce alimente sa consumati pentru combaterea diareei Cand ar trebui introduse alimentele solide in dieta unui bebelus?