Cuscus marocan

Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Cuscusul este o sursa excelenta de fibre.

Atunci cand este gatit intr-o maniera dietetica, se transforma intr-o alternativa alimentara buna in regimul recomandat pentru controlul pancreatitei.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Introduceti cuscusul intr-o oala mare si turnati deasupra apa fiarta.
  2. Amestecati si lasati cerealele sa se umfle cateva minute.
  3. Incalziti in alta oala supa limpede de pui si asteptati pana da in clocot.
  4. Adaugati cuscusul, morcovul stafidele.
  5. Dati focul la mic si amestecati timp de 5 minute.
  6. Turnati peste sucul de portocale si presarati coaja.
  7. Amestecati si stingeti focul.
  8. Asezonati preparatul cu uleiul de susan si patrunjelul proaspat inainte de servire.

Citeste si despre:

Quinoa, informatii utile si retete sanatoase 10 modalitati simple pentru cresterea aportului de fibre Cannabisul si cannabinoidele Indicele glicemic al alimentelor Ce inseamna, de fapt, un produs cosmetic NATURAL? Top 5 lucruri esentiale pe care sigur nu le stiai despre Omega-3 Dieta de slabit in care aveti voie sa mancati alimente care ingrasa Condimente si ierburi aromatice pe care merita sa le incercati Alimentele bogate in amidon si ce rol au in dieta zilnica Cat de mult ajuta la slabit excluderea glutenului din alimentatie Surse alimentare ascunse de gluten
Cere sfatul medicului ×