Conopida crocanta cu branza parmezan

Actualizat: 08 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Controlul aportului de glucide este esential in controlul diabetului de tip 2.

Se recomanda consumul preponderent de alimente cu un indice glicemic scazut, precum conopida, varza, rosiile, vinetele, ciupercile, ardeiul gras, dovleceii, fasolea verde sau legumele cu frunze verzi.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Preincalziti cuptorul la 230 de grade Celsius.
  2. Tapetati o tava de copt cu folie de aluminiu si ungeti folia cu ulei de masline.
  3. Luati fiecare floreta de conopida si ungeti-o cu ulei, apoi asezati-le pe un singur strat in tava.
  4. Asezonati cu sare si piper si lasati totul la copt timp de 30 minute (pana cand floretele devin usor aramii si crocante pe margini).
  5. Presarati branza parmezan peste floretele de conopida si mai lasati-le la copt inca 5 minute.
  6. Serviti preparatul cat este cald.


Citeste si despre:

Cartofi la cuptor cu parmezan Paste cu lamaie si branza parmezan Macaroane cu branza, fara coacere Supa crema de conopida Macaroane cu branza Strudel cu branza de vaci Briose cu branza si ceapa Dupa operatiile cardiace sau episoadele post-acute, incepe adevarata lupta: Recuperare cardiovasculara completa la spitalul de recuperare din orasul medical Colagenul in curele de slabire: cum sustine pielea si articulatiile in timpul pierderii in greutate Macaroane cu doua feluri de branza Omleta cu praz si branza Brie Vinete coapte cu parmezan Mamaliguta cu branza si smantana Pui italienesc (cacciatore) cu branza si paste Ardei umpluti cu branza slaba si curcan Clatite de cartofi cu parmezan