Conopida crocanta cu branza parmezan

Actualizat: 08 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Controlul aportului de glucide este esential in controlul diabetului de tip 2.

Se recomanda consumul preponderent de alimente cu un indice glicemic scazut, precum conopida, varza, rosiile, vinetele, ciupercile, ardeiul gras, dovleceii, fasolea verde sau legumele cu frunze verzi.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Preincalziti cuptorul la 230 de grade Celsius.
  2. Tapetati o tava de copt cu folie de aluminiu si ungeti folia cu ulei de masline.
  3. Luati fiecare floreta de conopida si ungeti-o cu ulei, apoi asezati-le pe un singur strat in tava.
  4. Asezonati cu sare si piper si lasati totul la copt timp de 30 minute (pana cand floretele devin usor aramii si crocante pe margini).
  5. Presarati branza parmezan peste floretele de conopida si mai lasati-le la copt inca 5 minute.
  6. Serviti preparatul cat este cald.


Citeste si despre:

4 retete recomandate ca alternative sanatoase la preparate bogate in calorii Vinetele, beneficii si retete sanatoase 5 retete rapide si sanatoase pentru sarbatori 6 retete delicioase pentru mentinerea sanatatii oaselor Informatii pe care trebuie sa le aflati despre branza Hipercolesterolemia: Alimente sanatoase pentru inima #roboterapeut, un aparat de top in orasul medical, care te ajuta sa mergi mai departe, mai usor! Urgenta stomatologica. Semnele care ar trebui sa te trimita imediat la dentist Beneficiile sucului de noni Spaghetele - informatii nutritionale Topul celor mai bune surse alimentare de proteine Listerioza – Infectia cu Listeria monocytogenes 7 mituri explicate despre dieta vegana Topul celor mai bogate surse alimentare de proteine Beneficiile muraturilor pentru sanatate
Cere sfatul medicului ×