Conopida coapta cu migdale, coriandru si rozmarin

Actualizat: 16 Decembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Pacientii diagnosticati cu intoleranta la gluten se pot bucura de numeroase delicatese si preparate din toate bucatariile lumii.

Conopida coapta cu migdale, coriandru si chimen este un preparat indian rapid, gustos si perfect pentru cei care nu tolereaza glutenul!

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Opareste conopida in apa clocotinda cu sare, timp de cateva minute, apoi scurge-o de apa.
  2. Adauga peste ea putin ulei de masline si untul topit.
  3. Intre timp, piseaza intr-un mojar condimentele, chili si putina sare, apoi amesteca-le cu migdalele intr-o tigaie pe care o pui pe foc.
  4. Lasa-le sa se prajeasca putin, apoi adauga conopida si las-o sa se prajeasca in aromele prajite din tigaie.
  5. Cand legumele incep sa se rumeneasca, stropeste-le cu zeama de lamaie si mai lasa-le maximum un minut pe foc.
  6. Baga-le apoi in cuptorul incins la 200 grade Celsius, timp de 15 minute, pentru a deveni crocante.

Citeste si despre:

Humus - beneficii si retete sanatoase Beneficiile uleiului de migdale Beneficiile pentru sanatate ale migdalelor Hipercolesterolemia: Alimente sanatoase pentru inima Prunele - beneficii si retete sanatoase Ovarectomia (chirurgia indepartarii ovarelor) Dieta paleolitica Ce inseamna, de fapt, un produs cosmetic NATURAL? Top 5 lucruri esentiale pe care sigur nu le stiai despre Omega-3 Fructele cu coaja lemnoasa si sanatatea inimii Beneficiile ceaiurilor din plante Zmeura, beneficii pentru sanatate Ce nu stiati despre lapte Bananele verzi - informatii nutritionale si beneficii pentru sanatate Ciresele - sursa inepuizabila de antioxidanti Excesul de fructe si cresterea in greutate
Cere sfatul medicului ×